Search

Υποψήφια Νέα Αθλήτρια της χρονιάς: Αναστασία Παρασκευούδη

Το SportsAddict.gr πλησιάζοντας στα 2 χρόνια από την ίδρυση του και έχοντας γίνει η αγαπημένη σας συνήθεια για την αθλητική σας ενημέρωση, δίνει σε όλους εσάς τους αναγνώστες την ευκαιρία να αναδείξετε τους κορυφαίους στον αθλητισμό της Θράκης για τη σεζόν 2017-18 και χαρίζει πλούσια δώρα!

Μία από τις 12 υποψήφιες για Νέα Αθλήτρια της χρονιάς είναι και η Αναστασία Παρασκευούδη! Η Κομοτηναία τενίστρια του ΣΑ Σερρών και πρώην του ΠΟΑΚ, που στις 27 Αυγούστου θα κλείσει τα 16 της, έχει ήδη να επιδείξει πολλούς εγχώριους αλλά και Ευρωπαϊκούς τίτλους, με το μέλλον της αν συνεχίσει την ανοδική της πορεία να προβλέπεται λαμπρό!

Την σεζόν 2017-18 πέραν των συμμετοχών της σε διοργανώσεις εντός συνόρων και των τίτλων που κατέκτησε, είχε πολύ καλές παρουσίες και σε τουρνουά του εξωτερικού. Ενδεικτικά, στο CRNA REKA Open 2018 U16 που διεξήχθη στο Kavadarci των Σκοπίων, η Αναστασία Παρασκευούδη έφτασε μέχρι την οκτάδα στα μονά και μέχρι τον Τελικό στα διπλά, με συμπαίκτρια την Βασιλική Σαμαρά, ενώ λίγες μέρες αργότερα σε διοργάνωση Tennis Europe στο Σλίβεν της Βουλγαρίας, επανέλαβαν την ίδια πορεία μέχρι τον Τελικό!

Οι πολύ καλές της παρουσίες, σε όλα τα επίπεδα, απέδωσαν καρπούς και έτσι στις αρχές Αυγούστου ήταν στην αποστολή της Εθνικής για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα G16. Λίγες μέρες αργότερα ακολούθησε η εκ νέου παρουσία της στον Τελικό του Neotel Open των Σκοπίων, ενώ πριν λίγο καιρό κατέκτησε την δεύτερη θέση στο Koufalia Cup και την πρώτη στο Aridea Cup!

Τέλος να σημειώσουμε πως ήταν ανάμεσα στου μαθητές και τις μαθήτριες που βραβεύτηκαν από την Περιφερειακή Ενότητα Ροδόπης για τις επιτυχίες τους!

Μπορείτε να ψηφίσετε την Αναστασία Παρασκευούδη και όλους τους κορυφαίους της χρονιάς ΕΔΩ!

Πηγή φωτογραφίας: inkomotini.news

Share it