Search

Το κάλεσμα του Άρη Αβάτου για το ιστορικό ματς της Κυριακής και η απόκτηση του Κλέντι Κόγιο!

Κάλεσμα στο φίλαθλοι κοινό της Ξάνθης να στηρίξει την ιστορική προσπάθεια του συλλόγου στο Κύπελλο Ελλάδας απηύθυνε ο Άρης Αβάτου ενόψει της Κυριακάτικης αναμέτρησης με τον Εθθνικό Ν. Κεραμιδίου για το Κύπελλο Ελλάδας.

Μάλιστα η διοίκηση όρισε το χαμηλότερο κόστος, με την γενική είσοδο να είναι στα 5 ευρώ. Παράλληλα η ομάδα του Αβάτου ολοκλήρωσε το τιμ των τερματοφυλάκων της αποκτώντας τον νεαρό Κλέντι Κόγιο.

Το κάλεσμα της διοίκησης του Άρη αναφέρει:

Την Κυριακή 26 Αυγούστου και ώρα 17;00 στο γήπεδο του Α.Ο.Ξ. ξεκινά ένα νέο πρωτόγνωρο ταξίδι για την ομάδα μας όπου και θα αντιμετωπίσει τον Εθνικό Ν.Κεραμυδίου Πιερίας για τον θεσμό του ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ.
Πρώτη φορά ερασιτεχνική ομάδα εκπροσωπεί το Νομό μας σε τέτοιο θεσμό .
Εμείς θα σε περιμένουμε να΄σαι εκεί μαζί μας.
Να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί την πρόκριση στην επόμενη φάση.
Να μη λείψει κανείς.
ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ-ΕΘΝΙΚΟΣ Ν.ΚΕΡΑΜΥΔΙΟΥ
Γενική είσοδος 5 ΕΥΡΩ

Για την μεταγραφή Κόγιο η ανακοίνωση του Αβάτου αναφέρει:

Ανακοινώνουμε την ένταξη στο δυναμικό της ομάδος μας του τερματοφύλακα Κλέιντι Κόγιο ο οποίος κατάγεται από την Αλβανία και αγωνιζότανε στην ομάδα του F.C.DOMOSTOVA η οποία αγωνΊζεται στην Β΄Εθνική κατηγορία της γείτονας χώρας.
Ο Κλέιντι είναι γεννημένος στις 7/6/2000 με ύψος 1,90 και είναι μια προσθήκη στην ομάδα μας η οποία από πέρυσι ήταν στα σκαριά μιά και ο ποδοσφαιριστής γυμναζόταν με την ομάδα μας.
Κλέιντι καλώς ήρθες στην οικογένεια του ΑΡΗ ΑΒΑΤΟΥ

Share it