Search

Το ευχαριστώ και… εις το επανιδείν της Ασπίδας Ξάνθης στον Χρήστο Βαχαρίδη

Ευχαριστήρια ανακοίνωση για την προσφορά του Χρήστου Βαχαρίδη προς τον σύλλογο απηύθυνε η διοίκηση  της Ασπίδας Ξάνθης, που πέρα απο ευχές έκλεισε την ανακοίνωση  γράφοντας “ εκφράζουμε την πεποίθησή μας πως πολύ σύντομα οι δρόμοι μας θα ξανασυναντηθούν.”

Θυμίζουμε πως ο Χρήστος Βαχαρίδης μετά απο μια εξαετία γεμάτη επιτυχίες με Παιδικό και Εφηβικό τμήμα του συλλόγου αποφάσισε να αποχωρήσει απο τον σύλλογο.

Η ανακοίνωση της Ασπίδας αναφέρει:

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του Α.Π.Σ. ΑΣΠΙΣ ΞΑΝΘΗΣ θέλουμε να εκφράσουμε τις θερμότερες ευχαριστίες μας στον μέχρι πρότινος προπονητή των παιδικών και εφηβικών τμημάτων του συλλόγου μας, Χρήστο Βαχαρίδη, ο οποίος συνέδεσε την παρουσία του με μεγάλες επιτυχίες για τις ομάδες μας, με αποκορύφωμα τη συμμετοχή της παιδικής μας ομάδας, ως μία από τις έξι κορυφαίες ομάδες της Ελλάδας την αγωνιστική περίοδο 2015-16, λαμβάνοντας μέρος στο 43ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων.
Σεβόμαστε απόλυτα την απόφαση του προπονητή και φίλου Χρήστου Βαχαρίδη, που για επαγγελματικούς και προσωπικούς λόγους δεν μπορεί να βρίσκεται κοντά μας δίνοντας έμπνευση στους νεαρούς αθλητές του συλλόγου μας, όπως με περίσσιο πάθος έκανε μέχρι σήμερα.
Του ευχόμαστε από καρδιάς κάθε προσωπική, οικογενειακή και επαγγελματική επιτυχία και εκφράζουμε την πεποίθησή μας πως πολύ σύντομα οι δρόμοι μας θα ξανασυναντηθούν.

Με εκτίμηση
Ο πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ.
Α.Π.Σ. ΑΣΠΙΣ ΞΑΝΘΗΣ

Share it