Search

Απο την Ξάνθη στην ομάδα Νέων του Άρη ο Ιορδάνης Κιολείδης!

Στον Άρη Θεσσαλονίκης θα αγωνίζεται τη νέα σαιζόν ο ξανθιώτης Ιορδάνης Κιολείδης που βρέθηκε στην Θεσσαλονίκη και ολοκλήρωσε την μεταγραφή του στους “κιτρινόμαυρους”.

Έτσι το πρώην μέλος των Ακαδημιών του  ΑΟΞ θα βρεθεί ως αντίπαλος τη νέα χρονιά με τον ΑΟΞ, μια και θα αγωνίζεται με την ομάδα Νέων του Άρη υπό τις οδηγίες του ξανθιώτη τεχνικού Πασχάλη Μελισσά.

Ο γεννημένος τον Οκτώβριο του 2000, Κιολείδης ξεκίνησε απο την Ακαδημία του ΑΠΟΞ ενώ οι εξαιρετικές του εμφανίσεις με την φανέλα του Ηρακλή Ζυγού κέντρισαν το ενδιαφέρον των ιθυνόντων της ΠΑΕ Ξάνθη που τον απέκτησαν προ διετίας. Ο Κιολείδης αγωνίστηκε αρχικά με την ομάδα Κ17 του συλλόγου οπού έφτασαν μέχρι τον ημιτελικό του πρωταθλήματος Κ17 της Super League χάνοντας την πρόκριση στον τελικό στα πέναλτι.

Ενώ πέρσι προωθήθηκε στην ομάδα Νέων του ΑΟΞ απο την οποί αποχώρησε το καλοκαίρι μην έχοντας πάρει πολλές ευκαιρίες. Εκεί βρέθηκε η ομάδα του Άρη και ο Πασχάλης Μελισσάς που έμεινε άκρως ικανοποιημένος απο την παρουσία του στις δοκιμαστικές προπονήσεις της ομάδας της Θεσσαλονίκης και έτσι οι “κιτρινόμαυροι” έσπευσαν να τον αποκτήσουν.

Share it