Search

Κρεμάει οριστικά τα παπούτσια του και αναλαμβάνει προπονητής στο Ανδρικό της Ασπίδας ο Γ. Στεφανίδης!

Αν και απο την περσινή σαιζόν είχε αποφασίσει να κρεμάσει τα παπούτσια ο Γιάννης Στεφανίδης πείστηκε και αγωνίστηκε θέλοντας να βοηθήσει όσο μπορεί στην προσπάθεια της ομάδας.

Το φετινό καλοκαίρι όμως είναι  διαφορετικό για τον εμβληματικό αρχηγό της Ασπίδας που κρέμασε οριστικά τα αθλητικά του παπούτσια και  πλέον μετά απο αρκετές συζητήσεις και διαβουλεύσεις με τους ιθύνοντες του συλλόγου αποδέχτηκε και αναλαμβάνει την τεχνική καθοδήγηση του Ανδρικού τμήματος του συλλόγου έχοντας στο πλευρό του τον Αντώνη Κασαρτζίδη, που θα είναι  πρώτος προπονητής στο Εφηβικό τμήμα της ομάδας. Με τον μέχρι πρότινος προπονητή του τμήματος Κώστα Ιωαννίδη να παραμένει στον σύλλογο και να αναλαμβάνει το Παιδικό τμήμα.

Απόφαση με ρίσκο αλλά και επένδυση για το μέλλον του ξανθιώτικου συλλόγου, που θέλει το χτίσιμο της νέας Ασπίδας να γίνει απο ένα παιδί-γέννημα θρέμμα της ομάδας. ήδη απο το πρωί μάλιστα η Ασπίδα προχώρησε και σε πενταπλή ανακοίνωση μεταγραφών(θυμηθείτε ΕΔΩ) που θα ενισχύσουν την φετινή προσπάθεια της ομάδας που στοχεύει σε πρωταγωνιστικό ρόλο και γιατί όχι ακόμη και σε επιστροφή της ομάδας στην Β’ Εθνική

Share it