Search

Προβλημάτισε ο ΠΑΟ στο φιλικό με Λεβαδειακό! Όλα ανοιχτά με Ξάνθη!

Ο Παναθηναϊκός νίκησε 2-0 στο κεκλεισμένων των θυρών(!) φιλικό με αντίπαλο τον Λεβαδειακό που έγινε στις 18/8/. Ήταν ένα φιλικό-πρόβα τζενεράλε για την ομάδα του Παναθηναϊκού,ενόψει την πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Super League που θα αντιμετωπίσει την Ξάνθη(την προσεχή Κυριακή).

Οι <<πράσινοι>> παρουσιάστηκαν εμφανώς βελτιωμένοι σε σχέση με τα προηγούμενα φιλικά που έδωσαν με Ομόνοια και Λάρισα,ωστόσο έχουν ακόμη κάποιες αδυναμίες.Στο επιθετικό κομμάτι παραμένει η έλλειψη στη δημιουργία ευκαιριών.Ενδεικτικό πως η ομάδα της Αθήνας είχε μόνο πέντε τελικές .Βέβαια στο φιλικό με τον Λεβαδειακό παρουσίασε και την  αποτελεσματικότητα στις εκτελέσεις των φάσεων που επιζητεί μια ομάδα.Στον ανασταλτικό τομέα παρουσίασε πολλά κενά,ενώ ήταν και <<επικίνδυνα>> αργή στις επιστροφές της, γεγονός που επέτρεψε ουκ ολίγες φορές (9 τελικές) στον Λεβαδειακό να απειλήσει την εστία του Διούδη. Μάλιστα χωρίς τις επεμβάσεις του Έλληνα τερματοφύλακα και την γενικότερή του καλή του εμφάνιση ο Παναθηναϊκός πολύ πιθανόν να δεχόταν κάποιο γκολ.

Σε ατομικό επίπεδο σημειώνουμε πλην της καλής εμφάνισης του Διούδη, όπως προειπώθηκε, τον νεαρό Μπουζούκη που πήγε πολύ καλά.Ενδεικτικά πως δίνει την ασσίστ στο πρώτο γκολ του Παναθηναϊκού έπειτα από ωραία ατομική ενέργεια (γύρισμα ενώ μαρκάρεται από δύο αντιπάλους και κάθετη πάσα που <<έκοψε>> την αντίπαλη άμυνα.Καλή παρουσία είχαν επίσης και οι Μουνιέ-Κουλιμπαλί που χρήζουν ιδιαίτερης προσοχής για το ματς της Κυριακής.Προσοχή χρειάζεται και ο ταλαντούχος Χατζηγιοβάννης που σημείωσε και το πρώτο γκολ.

Συνοψίζοντας ο Παναθηναϊκός επιβεβαίωσε την γενικότερη άποψη πως έχει πολλές <<παθογένειες>> τη συγκεκριμένη περίοδο γεγονός που επηρεάζει αρνητικά και την αγωνιστική του επίδοση.Είναι εμφανής άλλωστε η έλλειψη ποιότητάς του στο ρόστερ και συνεπώς δεν φοβίζει την Ξάνθη.Βέβαια δεν παύει να ήταν ένα φιλικό, ωστόσο δεν μπορεί κάποιος να πει με σιγουριά πως ο Παναθηναϊκός θα εμφανιστεί <<τρομερά>> βελτιωμένος στην αναμέτρηση με την Ξάνθη.

Οι σκόρερ:Χατζηγιοβάννης(28′) Μουνιέ (58΄)

Η ενδεκάδα: Διούδης, Οικονόμου, Κολοβέτσιος, Πούγγουρας, Τζανδάρης, Δώνης, Κουλιμπαλί, Ινσούα , Μπουζούκης, Χατζηγιοβάννης , Μουνιέ

Στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν και οι : Θεοχάρης, Μαυρομάτης, Κάτσε, Γιόχανσον, Εμμανουηλίδης, Παντελάκης, Χατζηθεοδωρίδης, Σέχου, Πίσπας, Στάϊκος.

Share it