Search

Πενταπλό χτύπημα απο την Ασπίδα Ξάνθης! Η επιστροφή Μανδαλάκη η επένδυση και ο υψηλός πήχης

Όχι μία ούτε δύο αλλά πέντε μαζεμένες μεταγραφές ανακοίνωσε η Ασπίδα Ξάνθης, που ενόψει της πρώτης προπόνησης της χρονιάς την προσεχή Τετάρτη έκανε γνωστή την απόκτηση των Γιάννη Μανδαλάκη, Γιάννη Κασούρα, Μάνος Καραμανώλης, Βασίλη Αναστασιάδη και το νεαρό Κομοτηναίο Παναγιώτη Παπαδόπουλο

Ουσιαστικά μιλάμε για την επιστροφή του Γιάννη Μανδαλάκη, περσινού πρώτου σκόρερ της Β’ Εθνικής με την φανέλα των Τιτάνων Παλαμά, στην ομάδα αλλά και τέσσερις νέες προσθήκες τριών αθλητών με εμπειρία αλλά και ενός ταλαντούχου νεαρού όπως αυτή του Παπαδόπουλου απο την ΑΕ Κομοτηνής. Άλλωστε στόχος της Ασπίδας θα είναι φέτος με εμπειρία και πολύ ταλέντο να κυνηγήσει την άμεση επιστροφή στην Β’ Εθνική.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις της Ασπίδας αναφέρουν:

Το Δ.Σ. της Ασπίδας Ξάνθης ανακοινώνει με μεγάλη χαρά την επιστροφή του Γιάννη Μανδαλάκη στο σύλλογο μας για να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας την αγωνιστική περίοδο 2018-19.
Ο Γιάννης μετά από μία καταπληκτική χρονιά με τους ΤΙΤΑΝΕΣ ΠΑΛΑΜΑ στο δύσκολο και απαιτητικό πρωτάθλημα της Β’ ΕΘΝΙΚΗΣ, όπου αναδείχτηκε πρώτος σκόρερ με 532 πόντους, επιστρέφει στην Ξάνθη για να ενισχύσει την ομάδα μας στην προσπάθειά της να πρωταγωνιστήσει στον 4ο Όμιλο της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών.
Καλωσορίζουμε τον Γιάννη στην οικογένεια της Ασπίδας και του ευχόμαστε υγεία και πολλές προσωπικές και ομαδικές επιτυχίες.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κάνει ένα σπορ και γήπεδο μπάσκετ

Το Δ.Σ. της Ασπίδας Ξάνθης ανακοινώνει με μεγάλη χαρά την έναρξη της συνεργασίας της με τον αθλητή Γιάννη Κασούρα (center, 2:03, 29/1/1992), προκειμένου να ενισχύσει την ομάδας μας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας την αγωνιστική περίοδο 2018-19.
Ο Γιάννης την περσινή χρονιά αγωνίστηκε με ιδιαίτερη επιτυχία στον Α.Σ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ και ήταν από τους βασικούς συντελεστές της ανόδου στη Β΄ Εθνική Καττηγορία.
Καλωσορίζουμε τον Γιάννη στην οικογένεια της Ασπίδας Ξάνθης και του ευχόμαστε υγεία και πολλές προσωπικές και ομαδικές επιτυχίες.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, γένι

Το Δ.Σ. της Ασπίδας Ξάνθης ανακοινώνει με μεγάλη χαρά την έναρξη της συνεργασίας της με τον αθλητή Καραμανώλη Μάνο (Shooting Guard-Small Forward, 1: 95, 27/11/1993) προκειμένου να ενισχύσει την ομάδα μας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας την αγωνιστική περίοδο 2018-19.
Ο Μάνος έχει αγωνιστεί στις ομάδες ΣΑΑΚ Ανατόλια (2013-2016), Αίας Ευόσμου (2016-17), ενώ την περσινή χρονιά αγωνίστηκε με την ομάδα του Σ.Α. Στρατωνίου στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής Κατηγορίας.
Καλωσορίζουμε το Μάνο στην οικογένεια της Ασπίδας Ξάνθης και του ευχόμαστε υγεία και πολλές προσωπικές και ομαδικές επιτυχίες.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κάνει ένα σπορ και γήπεδο μπάσκετ

Το Δ.Σ. της Ασπίδας Ξάνθης ανακοινώνει με μεγάλη χαρά την έναρξη της συνεργασίας της με τον αθλητή Αναστασιάδη Βασίλη(Small Forward, 1:97, 1995) προκειμένου να ενισχύσει την ομάδα μας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας την αγωνιστική περίοδο 2018-19.
Ο Βασίλης έχει αγωνιστεί με την ομάδα του Απόλλωνα Καλαμαριάς (2015-16), του Αιγινιακού (2016-17), ενώ την περσινή χρονιά αγωνίστηκε με ιδιαίτερη επιτυχία με την ομάδα του Ιωνικού Ιωνίας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, έχοντας αγωνιστεί σε 23 αγώνες και έχοντας πετύχει 289 πόντους με 48 τρίποντα.
Καλωσορίζουμε τον Βασίλη στην οικογένεια της Ασπίδας Ξάνθης και του ευχόμαστε υγεία και πολλές προσωπικές και ομαδικές επιτυχίες.

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα κάνουν σπορ, άτομα στέκονται και γήπεδο μπάσκετ

Το Δ.Σ. της Ασπίδας Ξάνθης ανακοινώνει με μεγάλη χαρά την προσθήκη του νεαρού και ελπιδοφόρου αθλητή Παναγιώτη Παπαδόπουλου (1:90, 2002) προκειμένου να αγωνιστεί με την ομάδα μας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας την αγωνιστική περίοδο 2018-19.
Ο Παναγιώτης την χρονιά 2016-17 είχε αγωνιστεί στην ΑΣΠΙΔΑ Ξάνθης με την παιδική και εφηβική ομάδα, ενώ την περσινή χρονιά αγωνίστηκε με την ομάδα της Α.Ε. Κομοτηνής στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.
Καλωσορίζουμε τον Παναγιώτη στην οικογένεια της Ασπίδας Ξάνθης και του ευχόμαστε υγεία και πολλές προσωπικές και ομαδικές επιτυχίες.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, στέκεται

Share it