Search

Αποχωρεί απο την Ασπίδα μετά απο 6 γεμάτα επιτυχίες χρόνια ο Χρήστος Βαχαρίδης!

“Ολα τα πράγματα έχουν ένα τέλος!Καλή συνέχεια στην δύσκολη σεζόν που ακολουθεί..” με αυτή την φράση επέλεξε απο την προσωπική του σελίδα να κάνει γνωστή την απόφαση του να μην συνεχίσει στον προπονητικό θώκο της Ασπίδας Ξάνθης ο Χρήστος Βαχαρίδης.

Ο Βαχαρίδης που μετά το τέλος της καριέρας του ως μπασκετμπολίστας μπήκε αμέσως στα βαθιά της προπονητικής αναλαμβάνοντας τμήμα των Ακαδημιών του συλλόγου. Η σκληρή του δουλειά και η συνεχής βελτίωση  τον έφεραν πρώτο προπονητή στο Παιδικό τμήμα της ομάδας με τις επιτυχίες να μην αργούν να έρθουν  με τον Χρήστο Βαχαρίδη να οδηγεί το τμήμα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος ΕΚΑΣΑΜΑΘ αλλά και στην 5η θέση στην Ελλάδα. Ενώ και πέρσι με το Εφηβικό αν δεν έβρισκε μπροστά του την ισχυρή Ελευθερούπολη στον τελικό είναι δεδομένο πως θα οδηγούσε και τους Έφηβους του συλλόγου σε μια μεγάλη επιτυχία.

Μετά απο 6 χρόνια λοιπόν ήρθε η ώρα μετά απο συζητήσεις του ίδιου με τους διοικούντες της ομάδας να προχωρήσει σε μια απο τις πλέον δύσκολες για τον ίδιο αποφάσεις, της αποχώρησης του απο τον σύλλογο.

Share it