Search

Ανεβάζουν ρυθμούς οι Νέοι της Ξάνθης με νίκη επί της Θαλασσιάς!(+pic)

Με άκρως εντυπωσιακό τρόπο πέρασε απο την Θαλασσιά η ομάδα Νέων της Ξάνθης, που αν και το ματς ήταν αρκετά αμφίρροπο για 65′ λεπτά οι παίκτες του Κώστα Μπεδρελή εκμεταλλευόμενοι και την κούραση που έβγαλαν οι γηπεδούχοι κέρδισαν με 5-1.

Τα τέρματα για την ομάδα Νέων του ΑΟΞ που έδειξε εξαιρετικά δείγματα γραφής σημείωσαν οι Παχούμης, Τσιλιγγίρης(2), Κακουλίδης και αυτογκόλ, ενώ για τους γηπεδούχους που για κάτι παραπάνω απο μία ώρα ήταν εξαιρετικοί όμως στο τελευταίο τέταρτο κυρίως έμειναν απο δυνάμεις, μείωσε ο Δελητζόγλου.

Επόμενο τεστ για την ομάδα του Κώστα Μπεδρελή που απο παιχνίδι σε παιχνίδι αρχίζει να βγάζει εξαιρετικά πράγματα στο γήπεδο είναι το ματς με την Ασπίδα Ξάνθης την Τετάρτη στα Πηγάδια. Ενώ για την ομάδα του Τάσου Κελλίδη που μέσα απο τα φιλικά προσπαθεί να δέσει την ομάδα με τις αρκετές νέες προσθήκες που έγιναν ώστε η ομάδα να είναι πανέτοιμη στα επίσημα ματς, ακολουθεί το ματς της Τετάρτης στην Ξεριά κόντρα στον τοπικό Πανιώνιο.

Για την Αναγέννηση Θαλασσιάς ο Τάσος Κελλίδης ξεκίνησε με τους: Ρούσσο, Μουζαφέρ, Σαρηγιαννίδη, Βασιλειάδη, Πεντεζίδη, Τουργαίδη Κ., Κουτσομιχάλη, Σταύρου, Κοτζάκελη, Δελητζόγλου, Καζάκη, Ενώ αγωνίστηκαν και οι: Τουργαίδης Στ., Κελλίδης Ν., Μπάρμπας, Λαμπάκης, Δάγκας, Μπίκος, Ισάογλου και Μπαξεβανίδης.

Για την ομάδα Νέων της Ξάνθης ο Κώστας Μπεδρελής ξεκίνησε με τους: Τασίδη, Ποδάρα, Λεωντσάκο, Ισμέτογλου, Γιανναράκη, Τσάπαρη, Γράβα, Παχούμη, Γκατζόγια, Τσιλιγγίρη, Κακουλίδη. Ενώ αγωνίστηκαν και οι: Αγγελόπουλος, Τενεκές, Τριανταφύλλου, Κίπι, Σπυριδωνίδης, Φροσίνης και υπό δοκιμή.

Share it