Search

Photos: Φιλική νίκη της Ασπίδας Ξάνθης κόντρα στον Κεραυνό Πέρνης

Άκρως θετικό το πρώτο δείγμα γραφής της Ασπίδας Ξάνθης απέναντι σε ομάδα Γ’ Εθνικής, με τους “μπλε” να κερδίζουν με 1-0 τον Κεραυνό Πέρνης σε φιλικό αγώνα που έγινε το απόγευμα του Σαββάτου στο ΔΑΚ.

Στο πρώτο μέρος το ματς ήταν αρκετά ισορροπημένο με τις δύο ομάδες να έχουν εκατέρωθεν ευκαιρίες προσφέροντας καλό θέαμα στον αρκετό κόσμο που βρέθηκε στις εξέδρες του γηπέδου. Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Χρήστου Σαμαρά ειδικά μετά το 60′ παίζοντας εξαιρετικά το παιχνίδι των αντεπιθέσεων κατάφερε να δημιουργήσει πολλές ευκαιρίες καταφέρνοντας τελικά στο 78′ να βρει το γκολ της νίκης χάρις σε δυνατό σουτ του Χατζηπαρασκευά.

Αρκετά θετικά στοιχεία έδειξε η ξανθιώτικη ομάδα στο πρώτο δυνατό τεστ της, με τη νίκη να αποτελεί καλή τονωτική ένεση στην ψυχολογία της ομάδας. Πολύ καλή εικόνα ειδικά στο πρώτο μέρος απο τον Κεραυνό που έχει ποιότητα. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Σουρουτζίδης με βοηθούς τους Γκοντόλια και Βαμβακίδη

Για την Ασπίδα Ξάνθης ο Χρήστος Σαμαράς ξεκίνησε με τους: Χατζηγεωργίου, Σαμαρά Ανδ., Χιώτη, Θεοφυλάκη, Ζώτο, Νταμπανλή, Κωτίδη, Παπαδόπουλο, Μαλαδένη Μ., Κατσή, Κυριαζίδη. Ενώ αγωνίστηκαν και οι: Χατζηπαρασκευάς, Κοντογιαννίδης, Κούπας, Νικολούδης, Σάββογλου Β. , Σάββογλου Ρ. και Πεντεζίδης.

Για τον Κεραυνό Πέρνης ο Γιάννης Μαλαματάς ξεκίνησε με τους: Τζώρτζη, Μπαντάνη, Μπουλγκούρα, Μαρκάκη, Κωσταντάρα, Σουκρήογλου, Γκεοργκίεφ, Τσάκωνα, Κριεζή, Λάσπατζη, Χαριτίδη. Ενώ αγωνίστηκαν και οι: Γεωργούσας, Λεγάτος, Τσανακτσόγλου, Μαβινόπουλος και Περπατουλάκης

Share it