Search

Ώρα μεταγραφών για την Βιστωνίδα! Οι τρεις πρώτες κινήσεις ενίσχυσης του ΑΟΒ

Ανεβάζει ρυθμούς ενόψει της έναρξης της αγωνιστικής σαιζόν, με την αρχή να γίνεται στο Κύπελλο Ερασιτεχνών ΕΠΣ Ξάνθης, η ομάδα της Βιστωνίδας που πέρα απο τα φιλικά προχωρά με γοργούς ρυθμούς και τον μεταγραφικό σχεδιασμό της.

Ήδη η ομάδα του Νίκου Ανθόπουλου προχώρησε στην ολοκλήρωση των τριών πρώτων της κινήσεων, πιστή στην φιλοσοφία της ομάδας επενδύοντας σε νέους ταλαντούχους ποδοσφαιριστές που θα δώσουν το κάτι παραπάνω στην ομάδα. Έτσι τα τρία πρώτα αποκτήματα της ομάδας είναι οι Θωμάς Γκαμπράνης, Μάριος Ευθυμιάδης και Μεμέτ Φουρκάν.

Ο Μεμέτ Φουρκάν μετά την Κ15 της Ξάνθης αγωνίστηκε στον Αστέρα Μαγικού οπού προέρχεται απο μια εξαιρετική σαιζόν.

Ενώ εντυπωσιακές εμφανίσεις με τον Αστέρα όπως και την Μεικτή ΕΠΣ Ξάνθης έκανε ο Μάριος Ευθυμιάδης που μαζί με τον Φουρκάν μετά τις αρνητικές εξελίξεις στον Αστέρα αποχώρησαν και πήραν την απόφαση να συνεχίσουν στην Βιστωνίδα παρά τις αρκετές κρούσεις που είχαν αμφότεροι

Τέλος απο τα πρώτα κιόλας φιλικά ο Θωμάς Γκαμπράνης που αποκτήθηκε απο τον ΑΠΟΞ, έδειξε γιατί τον απέκτησε ο Νίκος Ανθόπουλος πιστεύοντας πολύ στις δυνατότητες του και αυτά που μπορεί να δώσει στον ΑΟΒ.

Βέβαια οι μεταγραφές δεν σταματούν εδώ για την Βιστωνίδα που τις επόμενες ημέρες και πριν την  έναρξη των υποχρεώσεων στο Κύπελλο προσανατολίζεται στην ολοκλήρωση και άλλων κινήσεων, με γνώμονα φυσικά πάντα το πλάνο της οργάνωσης και της φιλοσοφίας του συλλόγου.

Share it