Search

Υποψήφιος προπονητής της χρονιάς: Ανδρέας Νικολακάκης

Το SportsAddict.gr πλησιάζοντας στα 2 χρόνια από την ίδρυση του και έχοντας γίνει η αγαπημένη σας συνήθεια για την αθλητική σας ενημέρωση, δίνει σε όλους εσάς τους αναγνώστες την ευκαιρία να αναδείξετε τους κορυφαίους στον αθλητισμό της Θράκης για τη σεζόν 2017-18 και χαρίζει πλούσια δώρα!

Σήμερα θα σας παρουσιάσουμε τον υποψήφιο για καλύτερο προπονητή της χρονιάς, Ανδρέα Νικολακάκη

Ο πρώην παίκτης και νυν προπονητής επιτραπέζιας αντισφαίρισης του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, Ανδρέας Νικολακάκης τη φετινή σεζόν κατάφερε με τη δουλειά του στο προπονητικό κομμάτι να ανεβάσει το επίπεδο στο τμήμα πινγκ πονγκ του Εθνικού και να εξασφαλίσει μία θέση υποψηφίου στην κατηγορία προπονητής της χρονιάς.

Το πάθος του για το άθλημα σε συνδυασμό με την πίστη του στους αθλητές του, οδήγησε σε ιστορικές στιγμές την ομάδα του Εθνικού.

Οι συμμετοχές και οι συγκομιδές μεταλλίων των αθλητών πινγκ πονγκ του Εθνικού σε διοργανώσεις στην Αττική(Θυμηθείτε εδώ), στη Βέροια(Θυμηθείτε εδώ) και στα Χανιά(Θυμηθείτε εδώ) απέδωσαν κύρος στο τμήμα και έδειξαν την αποφασιστικότητα του Ανδρέα να συνεχίσει αυτό που κάνει για να αναδείξει νέα ταλαντούχα παιδιά που θα πρωταγωνιστούν τα επόμενα χρόνια στη χώρα μας.

 

 

ΨΗΦΙΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΩΝ ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΕΔΩ

Share it