Search

Θετικό το πρώτο φιλικό τεστ του ΠΑΟΚ Κοσμίου! Παρέμεινε αήττητος στα φιλικά του ο Άρης Αβάτου!

Ισόπαλοι με 1-1 αναδείχθηκαν Άρης Αβάτου και ΠΑΟΚ Κοσμίου σε φιλικό παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο των Κιμμερίων!

Σε ένα ματς που διεξήχθη κάτω από πολύ δύσκολες καιρικές συνθήκες, λόγω της πολύ υψηλής θερμοκρασίας, οι δύο ομάδες απέδωσαν πολύ καλό ποδόσφαιρο κατά διαστήματα, κάτι που κρίνεται ως άκρως ικανοποιητικό για τον ΠΑΟΚ Κοσμίου, μιας που αυτό ήταν το πρώτο του φιλικό παιχνίδι και πολύ φυσιολογικό για τον Άρη Αβάτου που έχει μπει πλέον στην τελική ευθεία για το ντεμπούτο του στο Κύπελλο Ελλάδας!

Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή στο πρώτο μισό του πρώτου μέρους. Στο 12ο λεπτό μπορεί να έχασαν την ευκαιρία να προηγηθούν, αφού ο Δεληγιάννης απόκρουσε το πέναλτι του Γκέκα, όμως στο 20′ άνοιξαν το σκορ, όταν ο Σαρηγιαννίδης εκμεταλλεύτηκε την εκπληκτική κάθετη του Δόντσου, κάνοντας το 1-0. Ωστόσο ο ΠΑΟΚ Κοσμίου κατάφερε να βγάλει αντίδραση και στο 37′ έφτασε στην ισοφάριση, μετά το πλασέ στην κίνηση του Τάτσιου, έπειτα από κόρνερ του Στοΐνοβιτς.

Στο δεύτερο μέρος και οι δύο ομάδες έχασαν αρκετές καλές ευκαιρίες για να πετύχουν κι άλλα τέρματα, ωστόσο το 1-1 παρέμεινε μέχρι τέλους, σε ένα ματς με πολύ καλό ρυθμό και αρκετές κίτρινες κάρτες!

Οι αρχικές συνθέσεις των ομάδων:

Άρης Αβάτου: Αμουτζάκης, Ζωσιμήδης, Ψεμματάς, Κοτόπουλος, Μίλλερ, Κουτσούμπας, Ταχτσίδης, Μελισσόπουλος Μ., Γκέκας, Σαρηγιαννίδης, Δόντσος.

ΠΑΟΚ Κοσμίου: Δεληγιάννης, Νάνος, Τζατζανάς, Τάτσιος, Ζάγγουλος, Λεβεντέλλης, Στοΐνοβιτς, Κυριακόπουλος, Ρουμπιές, Χατζητουλούσης, Γαβριήλ.

Share it