Search

Άρεσε η Ξάνθη στην φιλική ισοπαλία με ΑΕΛ! Αποχώρησε τραυματίας ο Γέντρισεκ

Καλές εντυπώσεις άφησε παρά την ισοπαλία με 1-1 κόντρα στην Λάρισα, στο 7ο φιλικό παιχνίδι της η Ξάνθη.

Στην προτελευταία αναμέτρηση πριν την έναρξη της 30ής διαδοχικής παρουσίας της Ξάνθης στη Super League και την πρεμιέρα με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, οι παίκτες του Μίλαν Ράσταβατς αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1 με αντίπαλο την ομάδα του Σωτήρη Αντωνίου.

Τα γκολ που έκριναν την αναμέτρηση σημείωσαν με πέναλτι ο Γέντρισεκ (ανατράπηκε ο Κίκε) στο 42ο λεπτό και ο Φατιόν στο 58′ (ανατράπηκε ο Αμπνταλά). Τραυματίας αποχώρησε απ οτο ματς ο Έρικ Γέντρισεκ η κατάσταση του οποίου θα διαπιστωθεί την Δευτέρα.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Απόστολος Τζουμαλάκης (ΕΠΣ Σερρών) με α’ βοηθό τον Παναγιώτη Κουβαλάκη (ΕΠΣ Δράμας), β’ βοηθό τον Εμπλιούκ Ιλιάζ (ΕΠΣ Ξάνθης), ενώ 4ος διαιτητής ήταν ο Γιώργος Γεωργιτσόπουλος (ΕΠΣ Δράμας).

ΑΟ ΞΑΝΘΗ: Ζίβκοβιτς, Συλλά, Μπαξεβανίδης (78′ Θυμιάνης), Μελιόπουλος (63′ Φλίσκας), Κασάδο, Ντε Λούκας (63′ Καντά), Καμαρά (46′ Κοβάσεβιτς), Ντουρίτσκοβιτς, Γέντρισεκ (80′ Φασίδης), Κίκε (84′ Ορφανίδης), Κάστρο.

ΑΕΛ: Κρίστινσον, Σαχίτι, Γκόλιας, Γρομητσάρης, Χούμπτσεφ, Ντέλετιτς, Φατιόν, Μιλοσάβλιεβιτς, Κούνιτς, Πίτι, Αμπνταλά. Έπαιξαν και οι: Σουλούκος, Καρανίκας, Μπάλλας, Νούνιτς, Γκόσκοβιτς, Λεοζίνιο, Φριόβι.

Share it