Search

Remake και δεύτερη νίκη για τον Ολυμπιακό επί της Λουκέρνης! Αγγλικό το τελευταίο εμπόδιο πριν τους ομίλους του Europa League!

Με νίκη 1-3 και στον επαναληπτικό της Ελβετίας σφράγισε την πρόκριση του ο Ολυμπιακός στα Play-off του Europa League!

Οι ερυθρόλευκοι πραγματοποίησαν άλλη μια καλή εμφάνιση, όντες και πάλι σε καλή μέρα, με τον Χριστοδουλόπουλο να πετυχαίνει δύο ακόμη τέρματα και τον Γκερέρο να σκοράρει το 0-3 πριν οι Ελβετοί μειώσουν στο τελικό 1-3.

Ο Ολυμπιακός, που παρατάχθηκε με την ίδια εντεκάδα που είχε και στο πρώτο ματς, κατέβηκε στον αγώνα με μοναδικό στόχο την νίκη. Οι Ελβετοί που είχαν αποδεχθεί την μοίρα τους, προσπάθησαν να προσαρμοστούν στο τρόπο παιχνιδιού του Ολυμπιακού, δίνοντας έμφαση στην ανασταλτική τους λειτουργία και προσπαθώντας να περιορίσουν τα συνεχή overlap Τσιμίκα και Ομάρ.

Το τελευταίο μάλλον δεν το κατάφεραν αφού στις μισές, τουλάχιστον τελικές των ερυθρόλευκων, οι δύο ακραίοι μπακ συμμετείχαν στις φάσεις, ενώ κάπως έτσι προήλθε και το 0-1 του Λάζαρου στο 23′. Η ομάδα του Πέδρο Μάρτινς που είχε και πάλι δύο δοκάρια στην αναμέτρηση, έφτασε στο 0-2 μετά από στημένη φάση διαρκείας, με τον Λάζαρο να γίνεται αποδέκτης και να σκοράρει, ενώ το…μισό 0-3 ανήκει στην τρομερή δημιουργία του Φετβφατζίδη που μόλις είχε περάσει στον αγωνιστικό χώρο.

Το μόνο που κατάφερε η Λουκέρνη που γνώρισε άλλη μια ήττα από τις αρχές ακόμη της σεζόν, ήταν να μειώσει στο 82′ με τον Ντεμασάι.

Τελευταίο εμπόδιο του “Θρύλου” πριν τους ομίλους του Europa League η Μπέρνλι, που απέκλεισε στην παράταση με 1-0 την Ιστάνμπουλ Μπασάκσεχιρ, με τους αγώνες αυτούς να είναι τα κυριότερα κρας τεστ του Ολυμπιακού ενόψει της νέας σεζόν!

Photo credits: eurokinissi

Share it