Search

Υποψήφια ομάδα της χρονιάς: Αθλητική Ένωση Κομοτηνής

Το SportsAddict.gr πλησιάζοντας στα 2 χρόνια από την ίδρυση του και έχοντας γίνει η αγαπημένη σας συνήθεια για την αθλητική σας ενημέρωση, δίνει σε όλους εσάς τους αναγνώστες την ευκαιρία να αναδείξετε τους κορυφαίους στον αθλητισμό της Θράκης για τη σεζόν 2017-18 και χαρίζει πλούσια δώρα!

Στο εν λόγω άρθρο θα σας παρουσιάσουμε την υποψήφια για ομάδα της χρονιάς, Α.Ε.Κομοτηνής!

Η είσοδος της Αθλητικής Ένωσης Κομοτηνής στο πριβέ γκρουπ θρακιώικων ομάδων που λαμβάνουν μέρος σεκορυφαία κατηγορία κάποιου αθλήματος, είναι από μόνο του ως γεγονός αρκετό, ώστε να δικαιολογήσει την παρουσία της ομάδας της Κομοτηνή στη λίστα με τις υποψήφιες ομάδες της χρονιάς για την αγωνιστική σεζόν 2017-2018.

Μαζί με τη Ξάνθη στο ποδόσφαιρο και τον Εθνικό στο βόλεϊ, η Α.Ε.Κομοτηνής θα αποτελέσει τον τρίτο εκπρόσωπο της Θράκης πανελλαδικά καλύπτοντας και το κενό παράλληλα απ’ τον νομό Ροδόπης (διαβάστε το αφιέρωμα για την ιστορική άνοδο της Α.Ε.Κομοτηνής, εδώ).

Η περσινή επιτυχία της ανόδου απ’ την Α2 των 34 ομάδων και των 4 διαφορετικών ομίλων μονάχα ως ἀθλος μπορεί να ειδωθεί και να αντιμετωπιστεί, λαμβάνοντας υπόψιν και συνυπολογίζοντας, πως μόνο δύο ομάδες προβιβάζονται, καθώς και άλλες παραμέτρους, όπως ποιοι ήταν οι αρχικοί στόχοι, τα οικονομικά μέσα και πόρους που διαθέτει κάθε σύλλογος και άλλα συναφή.

Η ομάδα του Ηλία Κρεούζη (που είναι επίσης υποψήφιος στην κατηγορία “προπονητής της χρονιάς“) πέτυχε το αδιανόητο, πραγματοποιώντας κατά τη διάρκεια της περσινής σεζόν αργά και σταθερά βήματα, που τη διατηρούσαν ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα και της έδιναν αυτοπεποίθηση. Η αυτοπεποίθηση σε συνάρτηση με την αγωνιστική ποιότητα “μέτρησαν” και έκριναν το μπαράζ ανόδου της Αλεξανδρούπολης, όπου η Αθλητική Ένωση Κομοτηνής, “υπέταξε’ Νέστωρα και ΧΑΝΘ κατά σειρά και κέρδισε έτσι το “χρυσό” εισιτήριο για την 4η συμμετοχή της ιστορίας της στην Α1 και πρώτη μετά από 20 χρόνια!

Μπορείτε να ψηφίσετε την Αθλητική Ένωση Κομοτηνής και όλους τους κορυφαίους της χρονιάς ΕΔΩ!

Share it