Search

Παράταση μέχρι το Σάββατο για ανανεώσεις των διαρκείας! Με Σαρπόνγκ κόντρα σε Λάρισα και Ηρακλή

Γεμάτο είναι ειδησιογραφικά το ρεπορτάζ της Ξάνθης με επιστροφή Σαρπόνγκ στο κανονικό ρυθμό προπονήσεων, το σενάριο για δανεισμό Μιχόγιεβιτς απο ΠΑΟΚ και την παράταση για την ανανέωση των διαρκείας για τους περσινούς κατόχους.

Ξεκινώντας απο το τελευταίο η ΠΑΕ ανακοίνωσε: ‘Ο Α.Ο. «ΞΑΝΘΗ» ΠΑΕ, ενημερώνει τους περσινούς κατόχους καρτών μελών, ότι το δικαίωμα ανανέωσης παρατείνεται έως και το ΣΑΒΒΑΤΟ 18/08/2018. Από τη Δευτέρα, 20/08/2018, οι θέσεις θα αποδεσμευτούν.”

Απο εκεί και πέρα στην Ξάνθη τρέχουν για την ανεύρεση του αντικαταστάτη του Στράτου Σβάρνα, κάτι που αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι και την επόμενη Τετάρτη, με την Ξάνθη να αναζητά ξένο στόπερ που θα μπορέσει άμεσα να βοηθήσει την ομάδα. Ενώ όσον αφορά την υπόθεση του Μάρκο Μιχόγεβιτς όντως η Ξάνθη “ψάχτηκε” για  την περίπτωση του νεαρού Βόσνιου αμυντικού του ΠΑΟΚ ωστόσο η πρόθεση της ομάδας της Θεσσαλονίκης να τον δώσει στον ΟΦΗ  και οι απαιτήσεις των “ασπρόμαυρων” απομάκρυναν τους ξανθιώτες που συζητούν με δύο ποδοσφαιριστές.

Απο εκεί και πέρα ο Μίλαν Ράσταβατς είδε με ικανοποίηση τον Τζέφρι Σαρπόνγκ να βγάζει με άνεση το κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων, και έτσι ο Ολλανδός χαφ υπολογίζεται για τα φιλικά του σαββατοκύριακου οπού δεδομένα θα πάρει χρόνο συμμετοχής. Αντιθέτως δεν προλαβαίνουν τα φιλικά με Λάρισα το Σάββατο και Ηρακλή την Κυριακή οι Μπρίτο και Λισγάρας.

Share it