Search

Ανεβάζει ρυθμούς ο Ορφέας Ξάνθης που πέρασε νικηφόρα απο τον Πετεινό(+photos)

Το τελικό στάδιο της προετοιμασίας του ενόψει της έναρξης της σαιζόν και των αγώνων του Κυπέλλου ΕΠΣ Ξάνθης, διανύει ο Ορφέας Ξάνθης που το απόγευμα της Παρασκευής αγωνίστηκε στον Πετεινό κόντρα στον τοπικό Άρη τον οποίο κέρδισε με 5-1.

Βέβαια το τελικό σκορ δεν δείχνει την πολύ καλή προσπάθεια που κατέβαλε η ομάδα του Πετεινού με το σκορ να ανοίγει στο φινάλε. Μόλις στο 4′ ο Ορφέας πήρε προβάδισμα στο σκορ με υπέροχη εκτέλεση φάουλ του Βασίλη Καραγκιόζη στο 4′ ενώ στο φινάλε του πρώτου μέρους με δυνατό σουτ εντός περιοχής ο Λάζαρος Μαυρόπουλος έκανε το 2-0 για τους κιτρινόμαυρους.

Στην επανάληψη και παρά τις αρκετές αλλαγές το ματς είχε καλό ρυθμό και αρκετές φάσεις εκατέρωθεν, με τον Ορφέα να βρίσκει δίχτυα στο 60′ με προσπάθεια του Τζαμπάζ Χακή. Και ενώ το ματς πήγαινε προς το φινάλε με το 3-0 για τον Ορφέα μέσα σε δύο λεπτά στο 85′ και στο 87′ Μαυρόπουλος και Καλλίδης ανέβασαν τον δείκτη του σκορ στο 0-5, με τον Κώστα Μπουρλόγλου να μειώνει στο φινάλε του ματς διαμορφώνοντας το τελικό 1-5

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Θόδωρος Γιαπουντζής με βοηθούς τους Γιώργο Γκώγο και Ιρφάν Οτουζμπίρ. Επόμενο τεστ για τον Ορφέα την Δευτέρα 20 Αυγούστου και ώρα 18:00 με αντίπαλο τον Αετό Τοξοτών στο γήπεδο της Λευκόπετρας.

ΑΡΗΣ ΠΕΤΕΙΝΟΥ: Υπό δοκιμή, Νουρεντίν, Θεοδωρίδης, Δαηλίδης, Νεανίδης, Εφραιμίδης, Ρέβης, Πουτακίδης, Δασκαλάκης, υπό δοκιμή, Καμπουρίδης. Έπαιξαν και οι Μπουρλόγλου, Μουχτάρης, Πιλέ, Τσακιρούδης, Βαρυτιμιάδης.

ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ: Αθανασίου, Μακράκης, Χασάνογλου, Κατρανίτσας, Τζαμπάζ Χακή, Καραγκιόζης Β., Τορομανίδης, Μαυρόπουλος, Ξαντινίδης, Χιντ Ιμέρ, Χατζηπαπάς. Έπαιξαν και οι:  Ρούφος, Ζυγκολάρι, Βουλγαρίδης, Αμανατίδης, Αδαμαντίου, Μπαϊρακτάρ, Τσιτάκ, Χασανκήλ, Ντιράρ Σακαλή, Αραμπατζής, Καλλίδης.

Share it