Search

Υποψήφιος Προπονητής της χρονιάς: Χρήστος Σαμαράς

Το SportsAddict.gr πλησιάζοντας στα 2 χρόνια από την ίδρυση του και έχοντας γίνει η αγαπημένη σας συνήθεια για την αθλητική σας ενημέρωση, δίνει σε όλους εσάς τους αναγνώστες την ευκαιρία να αναδείξετε τους κορυφαίους στον αθλητισμό της Θράκης για τη σεζόν 2017-18 και χαρίζει πλούσια δώρα!

Ανάμεσα στους 12 υποψήφιους για Προπονητές της χρονιάς βρίσκεται και ο Χρήστος Σαμαράς!

Το όνομα του προπονητή που άλλαξε το ρου της ιστορίας της Ασπίδας Ξάνθης οδηγώντας τον σύλλογο σε Εθνική κατηγορία μετά την περίοδο 2007-2008 όταν  ο σύλλογος αγωνιζόταν στην Δ’ Εθνική. Απο την ημέρα που ανέλαβε την Ασπίδα ο πολύπειρος πρώην τεχνικός Ορφέα, Ολυμπιακού Ξάνθης, Άρη Αβάτου και Αστέρα Μαγικού την περίοδο 2016-2017 η Ασπίδα έγινε πρωταγωνίστρια με τον σύλλογο μετά απο μια ολόκληρη δεκαετία να τερματίζει στην δεύτερη θέση πίσω απο το ισχυρό Άβατο.

Αυτός ήταν ο προπομπός του τι θα ακολουθούσε, με τον βετεράνο ποδοσφαιριστή του ΑΟΞ να οδηγεί την Ασπίδα όχι απλά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος με πανηγυρικό τρόπο, αλλά και στην επίτευξη  ενός μοναδικού ρεκόρ τελειώνοντας το πρωτάθλημα χωρίς απώλειες! Μάλιστα η επιτυχία αυτή της ομάδας του Χρήστου Σαμαρά είχε και Πανελλήνιο αντίκτυπο με την Ασπίδα να είναι μια απο της τρεις συνολικά ομάδες που το κατάφεραν την περσινή σαιζόν(θυμηθείτε ΕΔΩ), ενώ έγιναν  οι πρώτοι στην ιστορία του Ξανθιώτικου ποδοσφαίρου γράφοντας ακόμη μια χρυσή σελίδα για τον σύλλογο.

Έτσι μετά τα δύο συνεχόμενα πρωταθλήματα Α’ κατηγορίας με την ομάδα του Άρη Αβάτου της περιόδους 2013-2014 και 2014-2015 πανηγύρισε το τρίτο του πρωτάθλημα ως προπονητής σε ομάδα Α’ ΕΠΣ Ξάνθης την τελευταία οκταετία.

Μπορείτε να ψηφίσετε τον Χρήστο Σαμαρά και όλους τους κορυφαίους της χρονιάς ΕΔΩ!

Share it