Search

Υποψήφιος αθλητής της χρονιάς: Πέτρος Μάνταλος

Το SportsAddict.gr πλησιάζοντας στα 2 χρόνια από την ίδρυση του και έχοντας γίνει η αγαπημένη σας συνήθεια για την αθλητική σας ενημέρωση, δίνει σε όλους εσάς τους αναγνώστες την ευκαιρία να αναδείξετε τους κορυφαίους στον αθλητισμό της Θράκης για τη σεζόν 2017-18 και χαρίζει πλούσια δώρα!

Στο εν λόγω άρθρο θα σας παρουσιάσουμε τον υποψήφιο αθλητή της χρονιάς, Πέτρο Μάνταλο!

Τις καλύτερες αθλητικές στιγμές της ζωἠς του, βίωσε πέρσι στην Α.Ε.Κ. ο Πέτρος Μάνταλος. Σε μία σεζόν κατά την οποία βίωσε μεγάλες αντιθέσεις, ο Κομοτηναίος αρχηγός της “Ένωσης”στο τέλος έλαβε τη μεγαλύτερη δυνατή χαρά. Το πρωτάθλημα ήρθε ως επίλογος μίας ιδιαίτερα δύσκολης σεζόν που βρήκε τον Μάνταλο να μένει για 6 μήνες εκτός λόγω τραυματισμού.

Στη Νέα Σμύρνη στο ματς με τον Πανιώνιο η Α.Ε.Κ. ήταν με την πλάτη στον τοίχο θέλοντας αποκλειστικά και μόνο τη νίκη την οποία πήρε με γκολ του Αραούχο έπειτα από ασίστ του Μάνταλου. Το τίμημα της νίκης μεγάλο:στη φάση του γκολ τραυματίστηκε ο 26χρονος μέσος, χάνοντας ουσιαστικά το υπόλοιπό της σεζόν.

Με τον ίδιο να έχει ξεκινήσει εκπληκτικά τη σεζόν, ο δεύτερος σοβαρός τραυματισμός στην καριέρα του ήρθε να του δοκιμάσει τις πνευματικές και σωματικές αντοχές του. Όσο η ομάδα του συνέχιζε να είναι κοντά στην κορυφή, με τον αρχηγό της πάντα παρόντα, αν και εκτός αγωνιστικού χώρου, τόσο προχωρούσε και η διαδικασία της αποθεραπείας του.

Μάλιστα η μοίρα τα έφερε έτσι, ώστε η επιστροφή του Θρακιώτη διεθνή μέσου να συνδυαστεί με τη φιέστα τίτλου της ΑΕΚ απέναντι στον Λεβαδειακό στο ΟΑΚΑ μπροστά σε 0.000 και πλέον φίλους της.

Σε όλα τα παιχνίδια που απέμεναν ο Μάνταλος πήρε χρόνο συμμετοχής και στο τελευταίο με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη, ήταν αυτός που σήκωσε την κούπα στον ουρανό της Αθήνας για λογαριασμό της ΑΕΚ, που στέφθηκε πρωταθλήτρια μετά από 24 ολόκληρα χρόνια.

ΨΗΦΙΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΩΝ ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΕΔΩ

Share it