Search

Υποψήφια αθλήτρια της χρονιάς: Ευαγγελία Δημούδη

Το SportsAddict.gr πλησιάζοντας στα 2 χρόνια από την ίδρυση του και έχοντας γίνει η αγαπημένη σας συνήθεια για την αθλητική σας ενημέρωση, δίνει σε όλους εσάς τους αναγνώστες την ευκαιρία να αναδείξετε τους κορυφαίους στον αθλητισμό της Θράκης για τη σεζόν 2017-18 και χαρίζει πλούσια δώρα!

Σήμερα θα σας παρουσιάσουμε την υποψήφια για “Κορυφαία Αθλήτρια” της χρονιάς, Ευαγγελία Δημούδη!

 

Η Ευαγγελία Δημούδη για ακόμη μία χρονιά πανηγύρισε μετάλλια, έσπασε ρεκόρ και έκανε πολύ κόσμο να μιλάει για αυτή. Η νεαρή πρωταθλήτρια του Ομίλου Ενόργανης Γυμναστικής Αλεξανδρούπολης διέπρεψε στους πανελλήνιους σχολικούς αγώνες (ως μαθήτρια του 4ου ΓΕΛ Αλεξ/πολης) κατακτώντας το αργυρό μετάλλιο στο άλμα, επιτυχία που της έδωσε την ευκαιρία να λάβει μέρος στην Παγκόσμια Γυμνασιάδα του Μαρόκο.

Με τον ΟΕΓΑ τη φετινή σεζόν πέτυχε κάτι μοναδικό! Έγινε η πρώτη αθλήτρια στην ιστορία του συλλόγου που αγωνίζεται στην κατηγορία των γυναικών. Αυτό έγινε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, με την Δημούδη να κατακτά την 5η θέση στο άλμα και την 6η στο δίζυγο. Στις παραπάνω φωτογραφίες μαζί με τους προπονητές της Θοδωρή Μπουτάκη και Ειρήνη Κουφάκη.

Ψηφίστε και εσείς τους κορυφαίους της σεζόν με ένα κλικ εδώ!

Share it