Search

Παραμένει στην Β’ ο Αετός Τοξοτών! Ο χάρτης της Β’ ΕΠΣ Ξάνθης και το ερωτηματικό της Γ’

Μετά την απόφαση του Νέστου Κύρνου να μην δηλώσει συμμετοχή στην Β’ κατηγορία της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης άνοιξε μια θέση στην κατηγορία με την ΕΠΣ να προχωρά σε πρόσκληση για αντικατάσταση στην ομάδα του Αετού Τοξοτών, η οποία πέρσι υποβιβάστηκε στην Γ’ μέσω πλέι άουτ.

Η απάντηση της διοίκησης της ομάδας του Ανδρέα Ξενιτίδη ήταν απο την πρώτη στιγμή θετική, άλλωστε η ομάδα των Τοξοτών περίμενε εξ’ αρχής με ενδιαφέρον τα όσα δρομολογούνταν στην Ένωση ώστε να επιστρέψει άμεσα στην Β’ κατηγορία. Άλλωστε με το που έγινε η πρόταση στον Αετό πέρα απο την άμεση θετική απάντηση αυτόματα οι ιθύνοντες της ομάδας σε συνεργασία με τον προπονητή της ομάδας, Ανδρέα Ξενιτίδη φορτσαραν τον σχεδιασμό της ομάδας με τις πρώτες κινήσεις να αναμένεται να προχωρήσουν ακόμη και  στο τέλος της εβδομάδας.

Άλλωστε μεγάλο μέρος του περσινού ρόστερ είχε παραμείνει ενώ άπαντες στον σύλλογο πιστεύουν πως με κάποιες προσθήκες που θα γίνουν η ομάδα θα μπορέσει να σταθεί ανταγωνιστική στην κατηγορία..

Πλέον η η Β’ κατηγορία όπως ήταν  εξ’ αρχής προγραμματισμένη, με τα τωρινά τουλάχιστον δεδομένα, θα γίνει με 12 ομάδες. Και αναφέρουμε τα μέχρι στιγμής δεδομένα καθώς μέχρι την Δευτέρα αναμένεται να ξεκαθαρίσει η κατάσταση με το αν θα γίνει η όχι Γ’ κατηγορία καθώς με την άνοδο του Αετού στην τρίτη τη τάξη κατηγορία της Ένωσης έχουν μείνει οι Εθνικός Κιμμερίων, Κοτύλη, ΑΕΚ Κυψέλης, ΑΠΟΞ Ραιδεστός και Κένταυρος ενώ αναμένεται να δηλώσουν και 2-3 ομάδες της Α’ κατηγορίας που προσανατολίζονται  να κατεβάσουν δεύτερη ομάδα, κάτι που αν συμβεί θα γίνει κανονικά η Γ’ να όχι όμως όπως είναι  εύκολα αντιληπτό αυτό θα φέρει ντόμινο εξελίξεις.

Ο χάρτης της Β’ κατηγορίας απαρτίζεται απο τους:

Παύλο Μελάς Κουτσού

Ελπίδα Γενησέας

Δόξα Μυρωδάτου

Ασπίς Πηγαδίων

Κεραυνός Π. Κατραμίου

Αναγέννηση Π. Χρύσας

Δόξα Σταυρούπολης

Ατρόμητος Χρύσας

Σμίνθη

Α.ΠΟ.Ξάνθης

Αετός Γοργόνας

Αετός Τοξοτών

Share it