Search

Υποψήφιος Νέος Αθλητής της χρονιάς: Γιάννης Πιστόλας

Το SportsAddict.gr πλησιάζοντας στα 2 χρόνια από την ίδρυση του και έχοντας γίνει η αγαπημένη σας συνήθεια για την αθλητική σας ενημέρωση, δίνει σε όλους εσάς τους αναγνώστες την ευκαιρία να αναδείξετε τους κορυφαίους στον αθλητισμό της Θράκης για τη σεζόν 2017-18 και χαρίζει πλούσια δώρα!

Σήμερα θα σας παρουσιάσουμε τον υποψήφιο για κορυφαίο νέο αθλητή της χρονιάς, Γιάννη Πιστόλα

Ο αθλητής επιτραπέζιας αντισφαίρισης του Φάρου Αλεξανδρούπολης Γιάννης Πιστόλας τη φετινή σεζόν συγκέντρωσε όλα τα βλέμματα πάνω του  και με τις επιδόσεις του και με την απίστευτη συγκομιδή του σε μετάλλια στην κατηγορία παμπαίδων εξασφάλισε μια θέση υποψηφίου στην κατηγορία νέος αθλητής της χρονιάς.

Ο ταλαντούχος αθλητής συμμετείχε στο αναπτυξιακό τουρνουά που διεξήχθη στην Πεύκη και κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία παμπαίδων(Θυμηθείτε εδώ).

Το 2018 βρήκε χρυσό τον Γιάννη καθώς κατέκτησε την πρώτη θέση στο αναπτυξιακό τουρνουά της Πάτρας στους παμπαίδες(Θυμηθείτε εδώ), ενώ λίγες μέρες αργότερα στο  πανελλήνιο ανοιχτό πρωτάθλημα της ΧΑΝΘ για την ίδια κατηγορία κατέκτησε την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο(Θυμηθείτε εδώ).

Στο 1ο αναπτυξιακό τουρνουά πινγκ πονγκ που διοργανώθηκε στην Αλεξανδρούπολη ο νεαρός αθλητής του Φάρου έγινε και πάλι χρυσός  κατακτώντας την πρώτη θέση(Θυμηθείτε εδώ).

Ένα περίπου μήνα μετά και συγκεκριμένα το διάστημα 21-22 Απριλίου στο πανελλήνιο αναπτυξιακό τουρνουά επιτραπέζιας αντισφαίρισης που διεξήχθη στη Βέροια, ο 12χρονος ανέβηκε για ακόμη μία φορά στην πρώτη θέση του βάθρου(Θυμηθείτε εδώ), αποδεικνύοντας πως δε θεωρείται τυχαία το Νο.1 στην κατηγορία του.

Ακολούθησε το αναπτυξιακό πρωτάθλημα της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. στα Χανιά, όπου κατέκτησε ακόμη ένα μετάλλιο, αυτή τη φορά το χάλκινο(Θυμηθείτε εδώ). Εδώ να θυμίσουμε πως στους πίνακες αξιολόγησης της Ε.Φ.Ο.Επ.Α για τον μήνα Μάιο ο Πιστόλας κατατάσσεται στην 1η  θέση στους παμπαίδες(Δείτε εδώ), κάτι το οποίο δείχνει πως σίγουρα το μέλλον του ανήκει.

Η συγκομιδή όμως δεν σταματάει εδώ καθώς στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα επιτραπέζιας αντισφαίρισης Παμπαίδων ο 12χρονος αθλητής του Φάρου κατάφερε να κατακτήσει 3 μετάλλια! Με την ομάδα που αποτελούνταν από τον Γιώργο Κάλλια και τον Βαγγέλη Δερνεξή, έφτασε μέχρι τον τελικό του πανελληνίου κατακτώντας τελικά το ασημένιο. Σε ατομικό επίπεδο κέρδισε το χάλκινο μετάλλιο στο ατομικό παμπαίδων και το ασημένιο μετάλλιο στο διπλό με συμπαίκτη τον Ανδρέα Καρυπίδη από το τον Εύοσμο(Θυμηθείτε εδώ).

 

ΨΗΦΙΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΩΝ ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΕΔΩ

Share it