Search

Κοντά σε διπλό Θρακιώτικο χτύπημα με Μουμίν και Χιντζίδη ο Ηρακλής!

Με γοργούς ρυθμούς τρέχει ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Ηρακλή, με τον Παύλο Μυροφορίδη να ετοιμάζει διπλό Θρακιώτικο χτύπημα ντύνοντας στα “κυανόλευκα” Μουμιν και Χίντζιδη(φωτο).

Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η απόκτηση του Χουσεϊν Μουμίν για την ομάδα του Ηρακλή. O 31χρονος Κομοτηναίος μέσος ολοκληρώνει τις διαπραγματεύσεις με τον Άρη με τον οποίο έχει συμβόλαιο και αν όλα εξελιχτούν φυσιολογικά θα ανακοινωθεί την Παρασκευή. Ο Μουμίν ουσιαστικά τα έχει βρει με τον Ηρακλή, αλλά περιμένει να συμφωνήσει και με τον Άρη για την διαφορά που υπάρχει στο συμβόλαιο που θα υπογράψει με τους κυανόλευκους και αυτό που έχει μέχρι στιγμής σε ισχύ με την ομάδα του Θόδωρος Καρυπίδης. Φαίνεται πάντως να υπάρχει πρόσφορο έδαφος και θα υπάρξει αίσια εξελιξη.

Απο την άλλη όπως αναφέρει το iraklis1908 την περίπτωση του Στράτου Χιντζίδη εξετάζουν στον Ηρακλη. Ο 30χρονος Εβρίτης αριστερός μπακ είχε ξαναφορέσει την φανέλα του Ημίθεου, αλλά δεν κατάφερε να στεριώσει και αποχώρησε. Στην συνέχεια βρέθηκε σε αρκετές ομάδες και πέρσι ήταν στα Τρίκαλα. Τώρα βρίσκονταν στον Κισσαμικο, όπου σύμφωνα με πληροφορίες θα αποχωρήσει προκειμένου να ανηφορίσει στην Θεσσαλονίκη.

Στα χαρακτηριστικά του είναι οι πολύ καλές εκτελέσεις φαουλ καθώς έχει σκοράρει αρκετές φορές με αυτόν τον τρόπο.  Ο 30χρονος (13/12/1987) αμυντικός έχει αγωνιστεί σε Τρίκαλα, Απόλλων Σμύρνης, Κέρκυρα, Ηρακλή, Ολυμπιακό Βόλου, Αγροτικό Αστέρα, Παναχαϊκή, Πανηλειακό, Γιαννιτσά, Εορδαϊκό, Φωκικό, Ένωση Αλεξανδρούπολης και Πόντιους Κατερίνης.

Share it