Search

Ζίβκο Ζίβκοβιτς: “Μακάρι η Ξάνθη να γίνει η Λέστερ της Ελλάδας”

Στο Metropolis 95.5 μίλησε ο τερματοφύλακας της Ξάνθης, Ζίβκο Ζίβκοβιτς. Όλα όσα δήλωσε για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για αυτόν, για τον στόχο της Ξάνθης για την επόμενη σεζόν, αλλά και για την μέχρι τώρα πορεία των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το φιλικό παιχνίδι κόντρα στην Άρη: «Είναι δεύτερη φορά που παίζω κόντρα στον Άρη. Τακτική και από τους δύο προπονητές. Είμαι ικανοποιημένος».

Για την επιστροφή του Άρη στην Super league: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Άρη για την επιστροφή του στην πρώτη κατηγορία. Είχαν κάποια προβλήματα στο παρελθόν, τώρα επέστρεψαν. Δεν είναι εύκολος αντίπαλος είναι μεγάλη ομάδα με παράδοση και κόσμο. Έχει πάρει και τον Γιουνές. Θα κάνει καλά πράγματα στο επόμενο πρωτάθλημα».

Για το ποιον παίκτη του Άρη θα ήθελε στην ομάδα του: «Ο Άρης έχει ένα ποιοτικό σύνολο, το ίδιο και η ομάδα μου. Μου αρέσουν ου συμπαίκτες μου και πιστεύω να τα πάμε καλύτερα την επόμενη σεζόν».

Για τον στόχο της Ξάνθης και το μέλλον του εκεί: «Πάμε παιχνίδι με παιχνίδι, κοιτάμε αρχικά την πρεμιέρα με τον Παναθηναϊκό. Δεν καταφέραμε να βγούμε στο Europa League για λεπτομέρειες. Αν έρθει μια πρόταση θα την συζητήσω. Δεν υπάρχει κάτι αυτή την στιγμή. Δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει στο μέλλον, εγώ προετοιμάζω τον εαυτό μου για το ξεκίνημα της νέας σεζόν στην Ξάνθη»

Για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ: «Θα ήταν τιμητικό για εμένα αν εκδήλωνε το ενδιαφέρον του μια μεγάλη ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ, αν γίνει κάτι τέτοιο θα το μάθετε. Αυτά που λέγονται είναι μόνο δημοσιεύματα από εφημερίδες. Στόχος μου είναι να βελτιώνομαι κάθε μέρα».

Για το φαβορί για το επόμενο πρωτάθλημα: «Κάθε ομάδα θέλει να παλέψει για το πρωτάθλημα. Θα ήθελα να το πάρει η ομάδα μου, να γίνουμε η Λέστερ της Ελλάδα. Όλα είναι πιθανά, ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει. Είδα τα παιχνίδια του Ολυμπιακού, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Share it