Search

Έτοιμος για το παραπάνω βήμα στην Ανδρική ομάδα του Άρη ο Βαλάντης Κουρτίδης!(+pic)

Με την πρώτη συγκέντρωση και προπόνηση της ομάδας στο «Nick Galis Hall» ξεκίνησε η προετοιμασία του Άρη, ενόψει της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019, με το παρών να δίνει και ο ξανθιώτης Βαλάντης Κουρτίδης

Οι παίκτες συναντήθηκαν με τα μέλη του τεχνικού επιτελείου, αφού πέρασαν από συνέντευξη από τον γυμναστή της ομάδας μας, Παναγιώτη Ζάλογγο και μετά έπιασαν δουλειά. Το πρόγραμμα περιελάμβανε αρχικά εισαγωγικές ασκήσεις ενδυνάμωσης, υπό την επίβλεψη του Παναγιώτη Ζάλογγου και στη συνέχεια οι παίκτες μπήκαν στο γήπεδο για προπόνηση μπάσκετ, κάτω από τις οδηγίες του Βαγγέλη Αγγέλου και των Σάββα Καμπερίδη, Δημήτρη Νικολαΐδη και Βαγγέλη Σπυρίδη.

Στην πρώτη προπόνηση συμμετείχαν οι εξής παίκτες: Λευτέρης Μποχωρίδης, Δημήτρης Βεργίνης, Διαμαντής Σλαφτσάκης, Δημήτρης Φλιώνης, Βασίλης Χρηστίδης, Γιώργος Αγγέλου, Gary BellBoris DalloLucky JonesMichale KyserRamon Harris, Στράτος Βουλγαρόπουλος, Βαλάντης Κουρτίδης και Κώστας Βλάσιος.

Από την Τρίτη μέχρι και τις 20 Σεπτεμβρίου υπάρχουν 38 ημέρες. Μέσα σε αυτό το διάστημα ο Βαγγέλης Αγγέλου θα προσπαθήσει να ομογενοποιήσει το σύνολο που έχει στα χέρια του και να το έχει έτοιμο αγωνιστικά για τον αγώνα στη Τιφλίδα. Σε αυτές τις 38 ημέρες οι κίτρινοι θα προετοιμαστούν αρχικά με δύο βδομάδες δυνατών προπονήσεων, για να βάλουν τις βάσεις για την δημιουργία ομοιογενούς συνόλου, το οποίο θα μονταριστεί μέσα από πέντε φιλικά παιχνίδια με Καστοριά, Ολυμπιακό, Καρσίγιακα, ΙΒΒ Κωνσταντινούπολης και Κολοσσό.

Μέσα από τη διαδικασία των μεταγραφών και των μεταβατικών προπονήσεων ο Βαγγέλης Αγγέλου κατέληξε σε ένα ρόστερ 15 παικτών, με το οποίο θα δουλέψει από σήμερα και για όλη τη σεζόν. Ο τεχνικός του Άρη επέλεξε πέντε ξένους παίκτες από το ελληνικό πρωτάθλημα και μαζί την παραμονή του Γκάρι Μπελ, λειτουργώντας υπό καθεστώς απαγορευτικού μεταγραφών.

Σε αυτούς τους έξι ξένους πρόσθεσε τους Δημήτρη Βεργίνη, Διαμαντή Σλαφτσάκη και Γιώργο Αγγέλου και παράλληλα εισηγήθηκε και πέτυχε την ανανέωση της συνεργασίας με τους Λευτέρη Μποχωρίδη και Δημήτρη Φλιώνη. Συμβόλαιο με την ομάδα είχε ήδη ο Βασίλης Χρηστίδης, ενώ στο ρόστερ ανήκουν και οι έφηβοι Στράτος Βουλγαρόπουλος, Βαλάντης Κουρτίδης και Κώστας Βλάσιος.

Το ρόστερ του Άρη έχει ως εξής:

Γκαρντ

Λευτέρης Μποχωρίδης 24, 1,94μ.

Δημήτρης Φλιώνης 21, 1,91 μ.

Δημήτρης Βεργίνης 31, 1,91 μ.

Μπορίς Νταλό 24, 1,96 μ.

Γκάρι Μπελ 26, 1,88 μ.

Γιώργος Αγγέλου 24, 1,85 μ.

Κώστας Βλάσιος 17, 1,90 μ.

Φόργουορντ

Λάκι Τζόουνς 25, 1,98 μ.

Ραμόν Χάρις 30, 2,01 μ.

Διαμαντής Σλαφτσάκης 24, 2,01 μ.

Βαλάντης Κουρτίδης 17, 1,99 μ.

Σέντερ

Μάικαλ Κάιζερ 27, 2,08 μ.

Γκάρι ΜακΓκι 30, 2,11 μ.

Βασίλης Χρηστίδης 20, 2,06 μ.

Στράτος Βουλγαρόπουλος 18, 2,17 μ.

Share it