Search

Η ώρα που θα γίνουν τα ματς Αβάτου, Σιδηροχωρίου και Φερών για την Α’ φάση του Κυπέλλου Ελλάδας!

Πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΠΟ η κλήρωση της Α’ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, με τους 53 Κυπελλούχους των ΕΠΣ να μπαίνουν για πρώτη φορά στην κληρωτίδα του ιστορικού θεσμού. Την κλήρωση πραγματοποίησε ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Θράκης και μέλος της Επιτροπής Κυπέλλου, Μάνος Γαβριηλίδης.

Στον πρώτο γκρουπ οπού μετέχουν οι ομάδες της Θράκης και Μακεδονίας, ο Άρης Αβάτου κληρώθηκε να υποδεχθεί στο ΑΟΞ την φιναλίστ του Κυπέλλου Πιερίας, Εθνικό Νέου Κεραμιδίου. Εντός θα παίξει και η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου, με τους φιναλίστ της ΕΠΣ Θράκης να έχουν πολύ δύσκολη αναμέτρηση καθώς θα υποδεχθούν την Κυπελλούχο ΕΠΣ Μακεδονίας, ομάδα της Καρδίας. Τέλος δύσκολο ματς θα έχει η Θράκη Φερών, με την Κυπελλούχο Έβρου να δοκιμάζεται εκτός έδρας κόντρα στον Κυπελλούχο Σερρών Απόλλωνα Παραλιμνίου. Θυμηθείτε τα υπόλοιπα ζευγάρια

Όλοι οι αγώνες θα γίνουν την Κυριακή 26 Αυγούστου και θα ξεκινήσουν στις 17:00, ενώ να τονίσουμε πως σε περίπτωση ισοπαλίας θα ακολουθήσουν ημίωρη παράταση και εφόσον χρειαστεί και πέναλτι.

Share it