Search

Photos: Υπό την κοινή καθοδήγηση του Νίκου Κυνηγόπουλου άρχισαν την προετοιμασία τους Ορφέας Στρύμης και Πόντος Κομοτηνής!

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας η πρώτη, κοινή, συγκέντρωση, Ορφέα Στρύμης και Πόντου Κομοτηνής στο γήπεδο της Εκτενεπόλ!

Όπως ακριβώς και πέρυσι, έτσι και φέτος, οι δύο σύλλογοι, που αγωνίζονται αμφότεροι, υπό τις οδηγίες του Νίκου Κυνηγόπουλου, πραγματοποιούν ταυτόχρονα την προετοιμασία τους. Ο Ορφέας μετά την περσινή επιτυχημένη χρονιά, αφού κατάφερε να εξασφαλίσει την παραμονή του στην κατηγορία, ευελπιστεί και φέτος σε κάτι ανάλογο, με το έργο του να είναι σαφώς πιο δύσκολο, ενώ από την άλλη ο Πόντος θα αγωνίζεται και πάλι στην Β’ κατηγορία.

Το κλίμα στο γήπεδο της Εκτενεπόλ ήταν άριστο, με τους 20 ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων που έδωσαν το παρόν, να πραγματοποιούν την πρώτη τους προπόνηση για την νέα σεζόν, εν αναμονή και των μεταγραφικών εξελίξεων που αφορούν κυρίως τον σύλλογο του Ορφέα, στον οποίο μετά τις τέσσερις πρώτες προσθήκες που είχε ανακοινώσει, αναμένεται να υπάρξει κινητικότητα τις επόμενες μέρες!

Share it