Έναρξη εγγραφών στις ακαδημίες βόλεϊ της Α.Ε Κομοτηνής!

Οι «κίτρινοι» ανακοίνωσαν τα τμήματα των τμημάτων υποδομής που θα λειτουργήσουν την νέα σεζόν. Τα τμήματα που θα υπάρξουν είναι τα Baby Volley (4-7), Mini Volley (8-11),Παγκορασίδες Α&Β (12-14 ετών), Κορασίδες (15-16 ετών), Παίδες. Οι τρόποι εγγραφής και μέθοδοι επικοινωνίας παρατίθενται παρακάτω:

Η ανακοίνωση της ομάδας:

«Για μια ακόμα οι ακαδημίες του τμήματος βόλεϊ της Αθλητικής Ένωσης Κομοτηνής ετοιμάζονται να ανοίξουν τις πόρτες τους και να υποδεχθούν μικρές και μικρούς φίλους του αθλήματος , που θέλουν να μυηθούν στον μαγικό κόσμο του βόλεϊ.

Μετά από μία ονειρεμένη σεζόν, όπως η περσινή, με την άνοδο του ανδρικού τμήματος στην Volleyleague να αποτελεί την κορωνίδα των επιτυχιών αλλά παράλληλα να γίνεται στα τμήματα Υποδομής και να σημειώνονται σημαντικές διακρίσεις, όπως η 3η θέση των παίδων στην Περιφέρεια, η πρόκριση των Κορασίδων και των Παγκορασίδων στο Final-4 αλλά και μία σειρά δράσεων, που κατέστησαν την Αθλητική Ένωση Κομοτηνής ως έναν εκ των κορυφαίων συλλόγων της Θράκης!

Για μια ακόμα αγωνιστική περίοδο, το κλειστό γυμναστήριο του Μουσικού Σχολείου, που είναι η έδρα των ακαδημιών του τμήματος βόλεϊ, θα γεμίσει από χαρούμενες φωνές, που θα τεθούν υπό των οδηγιών των άριστα καταρτισμένων προπονητών μας για να μάθουν το άθλημα από τους καλύτερους.

Επιπλέον, με δεδομένο την συμμετοχή του ανδρικού τμήματος στην Volleyleague, θα εκδοθούν ειδικές κάρτες αθλητή στις αθλήτριες και αθλητές των ακαδημιών μας για να παρακολουθούν ΔΩΡΕΆΝ από ένα συγκεκριμένο σημείο τις εντός έδρας αναμετρήσεις και να βλέπουν από κοντά τα πρότυπα τους. Έτσι λοιπόν, το σλόγκαν της Ομάδας μας «Μαζί στην Volleyleague» θα έχει βασικό συμπαραστάτη το ενεργό κομμάτι των ακαδημιών!

Η πρώτη συνάντηση διοίκησης και γονέων θα γίνει στις 31 Αυγούστου στο Μουσικό Σχολείο στις 19:00 , προκειμένου να μάθετε όλες τις λεπτομέρειες.

Για πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στα γραφεία του συλλόγου καθημερινά 10:00 με 13:00 και στα τηλέφωνα των προπονητών:

Δημήτρης Κιοσσές (6948000910)

Λίτσα Αμπράση (6944534320)

Κώστας Δεληγιαννίδης (6937080096)

Τα τμήματα που θα λειτουργήσουν είναι τα εξής :

Κατηγορίες τμημάτων βόλεϊ:
Baby Volley (4-7)
Mini Volley (8-11)
Παγκορασίδες Α&Β (12-14 ετών)
Κορασίδες (15-16 ετών)
Παίδες »

Share it