Search

Εντός έδρας παιχνίδια για Άρη Αβάτου και Σιδηροχώρι, δύσκολη έξοδος για Φέρες! Η κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας!!!

Πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΠΟ η κλήρωση της Α’ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, με τους 53 Κυπελλούχους των ΕΠΣ να μπαίνουν για πρώτη φορά στην κληρωτίδα του ιστορικού θεσμού. Την κλήρωση πραγματοποίησε ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Θράκης και Πρόεδρος της Επιτροπής Κυπέλλου, Μάνος Γαβριηλίδης.

Στον πρώτο γκρουπ οπού μετέχουν οι ομάδες της Θράκης και Μακεδονίας, ο Άρης Αβάτου κληρώθηκε να υποδεχθεί στο ΑΟΞ την φιναλίστ του Κυπέλλου Πιερίας, Εθνικό Νέου Κεραμιδίου. Εντός θα παίξει και η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου, με τους φιναλίστ της ΕΠΣ Θράκης να έχουν πολύ δύσκολη αναμέτρηση καθώς θα υποδεχθούν την Κυπελλούχο ΕΠΣ Μακεδονίας, ομάδα της Καρδίας. Τέλος δύσκολο ματς θα έχει η Θράκη Φερών, με την Κυπελλούχο Έβρου να δοκιμάζεται εκτός έδρας κόντρα στον Κυπελλούχο Σερρών Απόλλωνα Παραλιμνίου.

Όσον αφορά την Καβάλα, αυτή θα υποδεχθεί την Αναγέννηση Γιαννιτσών, ενώ εκτός έδρας θα αγωνιστεί η ΑΕΚ Καλαμπακίου που κληρώθηκε να παίξει με τον Ερμή Αμυνταίου στην Φλώρινα. Τέλος, από το πρώτο γκρουπ των ομάδων είχαμε επίσης την Κυπελλούχο Κιλκίς, Αναγέννηση Πλαγιάς να υποδέχεται τον Κυπελλούχο Καρδίτσας, Ηρακλή Πολυκάρπης.

Όλα τα ματς θα γίνουν την Κυριακή 26 Αυγούστου. Δείτε αναλυτικά τα ζευγάρια εδώ.

Share it