Search

Photos: Φιλικών συνέχεια με νίκη επί του Ορφέα με ωραία τέρματα και καλό ποδόσφαιρο απο τον ΑΟΞ!

Μετά το σαββατιάτικο φιλικό με τον Άρη η Ξάνθη αγωνίστηκε και την Κυριακή με τους ξανθιώτες να υποδέχονται στο προπονητικό κέντρο των Πηγαδίων τον Ορφέα τον οποίο και κέρδισε με 3-0 σε ένα αρκετά όμορφο παιχνίδι με πολύ ωραία τέρματα.

Ο Μίλαν Ράσταβατς χρησιμοποίησε περισσότερο ποδοσφαιριστές που δεν είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής στο Σαββατιάτικο παιχνίδι αλλά και παίκτες της ομάδας Νέων ενώ ευκαιρία να δει τους παίκτες του κόντρα σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο είχε ο Μπάμπης Χατζημεστής που έδωσε χρόνο και σε νέα παιδιά της ομάδας.

Το σκορ άνοιξε στο 11′ ο Στράτος Σβάρνας με ωραίο πλασέ εντός περιοχής, ενώ στο 48′ ο Οκάν Σουλείμάν με υπέροχο σουτ έκανε το 2-0 για την Ξάνθη. Στο 64′ μετά απο εξαιρετική ασίστ του Τριανταφύλλου ο Γιάννης Φάκης βρέθηκε σε θέση βολής κάνοντας το 3-0, με τον νεαρό επιθετικό του ΑΟΞ να έχει ακόμη 2-3 καλές στιγμές με τον Αθανασίου όμως να κρατά το σκορ στο 3-0 που ήταν και το τελικό σκορ.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Φίλιππος Ανεστίδης με βοηθούς τους Γιώργο Γκώγο και  Σπύρο Σπάρταλης.

ΑΟ ΞΑΝΘΗ: Γκαραβέλης, Χατζητερζόγλου, Θυμιάνης, Σβάρνας, Μελιόπουλος, Σουλεϊμάν, Κοβάσεβιτς, Τσάπαρης, Φάκης, Φασίδης, Μελισσόπουλος. Έπαιξαν και οι Αγγελόπουλος, Γιανναράκης, Γκατζόγιας, Τριανταφύλλου.

ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ: Αθανασίου, Καραγκιόζης Β., Κατρανίτσας, Μακράκης, Χασάνογλου, Τζαμπάζ Χακή, Μαυρόπουλος, Πασχαλάκης, Χατζηπαπάς, Χιντ Ιμέρ , Χαλήλ Ιμπράμ, . Έπαιξαν και οι: Ζυγκολάρη, Ντιράκ, Χασανκήλ, Βουλγαρίδης, Καραγκιόζης Γ.

Share it