Search

Υποψήφιος αθλητής της χρονιάς: Ραφαήλ Μπανιώτης – Γιώργος Τερζόγλου

Το SportsAddict.gr πλησιάζοντας στα 2 χρόνια από την ίδρυση του και έχοντας γίνει η αγαπημένη σας συνήθεια για την αθλητική σας ενημέρωση, δίνει σε όλους εσάς τους αναγνώστες την ευκαιρία να αναδείξετε τους κορυφαίους στον αθλητισμό της Θράκης για τη σεζόν 2017-18 και χαρίζει πλούσια δώρα!

Σήμερα θα σας παρουσιάσουμε έναν διαφορετικό υποψήφιο για κορυφαίο αθλητή της χρονιάς, καθώς έχουμε το δίδυμο των Ραφαήλ Μπανιώτη και Γιώργο Τερζόγλου:

Ο Κομοτηναίος Ραφαήλ Μπανιώτης που απο φέτος θα αγωνίζεται με τα χρώματα της ΑΕ Κομοτηνής και ο Ξανθιώτης Γιώργος Τερζόγλου του Ερμογένη Ξάνθης πραγματοποίησαν μια εξαιρετική σεζόν με πολλές πρωτιές στο beach volley.

Αρχικά, πανηγύρισαν το πρώτο τους χρυσό μετάλλιο σε τουρνουά Masters στη Σκύρο(θυμηθείτε εδώ), όπου επικράτησαν μετά από συγκλονιστικό τελικό που καθήλωσε τους θεατές στις γεμάτες κερκίδες στην παραλία Μώλος με 2-1 (21-17, 17-21, 15-09) των Παναγιώτη Ιωαννίδη και Βασίλη Κωστόπουλου. Όλα κρίθηκαν στο τάι μπρέικ όπου η ομάδα των Μπανιώτη/Τερζόγλου ήταν πιο ψύχραιμη, πήρε διαφορά ασφαλείας, την οποία κράτησε μέχρι τέλους.

Στη συνέχεια πέτυχαν την δεύτερη συνεχόμενη κορυφή σε τουρνουά Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Beach Volley στην Καστοριά(θυμηθείτε εδώ). Μετά το Masters της Σκύρου ανέβηκαν και στο Kastoria Open στο πρώτο σκαλί του βάθρου. Οι Θρακιώτες δεν δυσκολεύτηκαν κόντρα στους Στέλιο Κουρτίδη/Στέλιο Τζιουμάκα, τους οποίους και νίκησαν με 2-0  (21-12, 21-09) σετ.

Ακόμη μια πρωτιά ήρθε στο Olympiada Open με τους Θρακιώτες να παίρνουν το χρυσό μετάλλιο(θυμηθείτε εδώ) για άλλη μια φορά και έτσι έπεσε η αυλαία του τρίτου τουρνουά της North Area στο γαλατικό χωριό του beach volley, στην Ολυμπιάδα Χαλκιδικής. Στον τελικό επικράτησαν των πρωταθλητών Ελλάδας Δημήτρη Νιώπα και Θοδωρή Παπαδημητρίου με 2-0 (21-19, 22-20) σετ.

ΨΗΦΙΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΩΝ ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΕΔΩ

Share it