Search

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για το 2ο διεθνές τουρνουά γυναικών του Φοίνικα Αλεξανδρούπολης

Για ακόμα μία χρονιά στις  22 και 23 Σεπτέμβρη στο κλειστό γυμναστήριο της Αλεξανδρούπολης θα διεξαχθεί το 2ο  διεθνές τουρνουά volley γυναικών από την ομάδα του Φοίνικα.

Μέχρι στιγμής έχουν ανακοινωθεί οι 2 ομάδες που μαζί με τον Φοίνικα θα συμμετέχουν στο τουρνουά ενώ σε λίγες ημέρες θα ανακοινωθεί και η τέταρτη.

Αναφερόμαστε στον Α.Ο. Καβάλας, που συμμετέχει στην Α2 κατηγορίας και της τούρκικης ομάδας του Πανεπιστήμίου της Ανατολής, ενώ για την τέταρτη συμμετοχή η Εβρίτικη ομάδα ανέφερε μόνο πως πρόκειται για μεγάλο όνομα που θα προκαλέσει αίσθηση στο κοινό.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για όλους!

Τέτοιες διοργανώσεις είναι σίγουρο πως διαφημίζουν το άθλημα και προτρέπουν τον κόσμο να πάει στο γήπεδο.

Η ανακοίνωση του Φοίνικα:

Το κάναμε πέρυσι με μεγάλη επιτυχία. Φέτος το κάνουμε ακόμη καλύτερο.

 Μια από τις καλύτερες ομάδες της γείτονος Τουρκίας θα δώσει το παρόν στο Διεθνές Τουρνουά του Φοίνικα Αλεξανδρούπολης…. Το Πανεπιστήμιο της Ανατολής (Anadolu Universitesi) θα δώσει το παρόν με πολυπληθή αποστολή.

 Σε λίγες ημέρες θα ανακοινώσουμε και την δεύτερη μεγάλη ομάδα που θα συμμετέχει και θα κάνει το όνομα της αίσθηση και μαζί με τους φίλους μας την ομάδα του Α. Ο. Καβάλας (Α2 Εθνική κατηγορία) θα πραγματοποιήσουμε μια εξαιρετική διοργάνωση όπως μόνο εμείς γνωρίζουμε και ονειρευομαστε .

Ετοιμαστείτε για μια μεγάλη γιορτή αθλητισμού.

Είμαστε ο Φοίνικας Αλεξανδρούπολης….

Ελάτε μαζί μας….

Share it