Search

Η αδειοδότηση ενεργοποιεί τις “κλεισμένες” μεταγραφές του Εθνικού Αλεξ/πολης!

Ο διόλου ευκαταφρόνητος σκόπελος της αδειοδότησης, είναι αυτός που αποτρέπει τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης απ’ το να ενεργοποιήσει τον προγραμματισμό του ενόψει της νέας σεζόν στη Volley Leaguε.

Ο Εθνικός κατά τη δεύτερη συνεδρίαση της ΕΣΑΠ στις 11/07/2018 αναφορικά με την εξέταση των φακέλων των συλλόγων που θα αγωνιστούν στην κατηγορία την αγωνιστική περίοδο 2018-2019, είχε πάρει ειδική  παράταση ώστε να καταφέρει να ρυθμίσει τις εκκρεμότητες και τις παραλείψεις του φακέλου του.

Την ίδια περίοδο που ιι ιθύνοντες του Εθνικού τρέχουν να κλείσουν τις τρύπες που παραμένουν ανοιχτές, ώστε να κατατεθεί ένας φάκελος στην Επιτροπή Αδειοδότησης της ΕΣΑΠ, που θα επιτρέπει την αδειοδότηση της ομάδας, παράλληλα παρασκηνιακά πραγματοποίησαν κινήσεις και επαφές με φόντο τη νέα χρονιά, σε σημείο ώστε να έχει ουσιαστικά ολοκληρωθεί ο αγωνιστικός σχεδιασμός για τη νέα αγωνιστική περίοδο στη Volley League.

Οι αρμόδιοι προφανώς έχοντας αισιοδοξία για τελική αδειοδότηση της ομάδας (που προϋποθέτει να ψηθούν οι αθλητές στους οποίους οφείλονται χρήματα να υπογράψουν διακανονισμό), έχει προσεγγίσει μεταγραφικούς στόχους, με τους οποίους, όπως αναφέρουν πληροφορίες του SportsAddict.gr, έχει έρθει και σε προφορική συμφωνία.

Στην Αλεξανδρούπολης, -εφόσον κυλήσουν όλα κατ’ ευχήν για τον Εθνικό αλλά και το θρακιώτικο βόλεϊ- αναμένονται τρεις ξένοι απ’ την Ευρώπη, που θα καλύψουν τις θέσεις του διαγώνιου, του ακραίου και του κεντρικού.. Δύο ξένοι, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες προέρχονται απ’ τη Σερβία, αγορά με την οποία έχει καλές διασυνδέσεις ο Εθνικός. Ο ένας εξ αυτών διαγώνιος και ο άλλος ακραίος, ενώ για τη θέση του κεντρικού ο Εθνικός φαίνεται να τα έχει βρει προφορικά με αθλητή απ’ την Πολωνία.

Πέραν των τριών Ευρωπαίων, η ομάδα της Αλεξανδρούπολης έχει συμφωνήσει με τους Κοντοστάθη, Κασαμπαλή, Βλαχόπουλο και Ριζόπουλο για την ανανέωση των συμβολαίων τους, ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα προκαλέσει η ένταξη ενός Εβρίτη στο έμψυχο δυναμικό της, που πέρσι πρωταγωνίστησε στην άνοδο της Αθλητικής Ένωσης Κομοτηνής στη Volley League. Ο λόγος για τον Χρήστο Χρηστουηλία, που μάλλον θα κάνει κάνει το δρομολόγιο Κομοτηνή-Αλεξανδρούπολη, αποφασίζοντας να αγωνιστεί στην κορυφαία κατηγορία με την ομάδα της πόλης του.

Προϋπόθεση για την ενεργοποίηση  των συγκεκριμένων μεταγραφών αποτελεί φυσικά η αδειοδότηση του Εθνικού Αλεξανδρούπολης….

Share it