Search

Εντυπωσιακή νίκη επί της Θαλασσιάς για τον Άρη Αβάτου! Ισόπαλο το πρώτο τεστ της Ασπίδας Ξάνθης

Δύο φιλικά παιχνίδια περιελάμβανε το μενού των φιλικών των ομάδων της Γ’ Εθνικής της Ξάνθης, με τον Άρη Αβάτου να κερδίζει με 4-0 την Αναγέννηση στην Θαλασσιά δείχνοντας πανέτοιμος για το Κύπελλο Ελλάδας, ενώ η Ασπίδα στο πρώτο φιλικό της χρονιάς αναδέιχτηκε ισόπαλη με 1-1 με τον Φίλιππο Δροσερού.

Στο φιλικό που έγινε στην Θαλασσιά η ομάδα του Αβάτου έπιασε εξαιρετική απόδοση και με πρωταγωνιστή τον Πέτρο Σαρηγιαννίδη που πέτυχε 2 γκολ και είχε και  ένα δοκάρι κέρδισε με 4-0 την Θαλασσιά. Τα έτερα τέρματα πέτυχαν οι Γκέκας και Βασιλειάδης ενώ δοκάρι είχε και ο Κοτόπουλος. Επόμενο τεστ για τον Άρη Αβάτου την Δευτέρα με την Ελπίδα Γενησέας στα Κιμμέρια.

Στο φιλικό που έγινε στο ΔΑΚ ο Χρήστος Σαμαράς με αρκετές αλλαγές και δοκιμές έμεινε ικανοποιημένος απο την προσπάθεια των παικτών του στο πρώτο φιλικό της χρονιάς κόντρα στον πολύ καλό Φίλιππο Δροσερού. Για την Ασπίδα σκόραρε ο Σεραφείμ Δογανίδης ενώ για το Δροσερό ισοφάρισε ο Αλπάι Χασάνογλου, ενώ να σημειώσουμε πως ο Δογανίδης έχασε και πέναλτι. Επόμενο τεστ για την Ασπίδα το ερχόμενο Σάββατο κόντρα στον Κεραυνό Πέρνης.

Share it