Search

Φιλική ήττα με κέρδη για την Ξάνθη κόντρα στον Άρη!”Πλήγωσε” την πρώην ομάδα του ο Γιουνές

Με τον Χαμζά Γιουνές να σκοράρει στις καθυστερήσεις η Ξάνθη αν και καλύτερη στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα γνώρισε την ήττα με 1-0 απο τον Άρη σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στα Πηγάδια.

Σε ένα ματς που δεν “τρελάθηκε” ο κόσμος απο το ποδόσφαιρο που είδε η ομάδα του Άρη δείχνοντας πολύ καλά στοιχεία, στο αμυντικό κυρίως κομμάτι, κατάφερε να κερδίσει την Ξάνθη που παρά την ήττα είχε κάποια θετικά στοιχεία αλλά και τον Γάλλο Καντά που έδειξε πως μπορεί να προσφέρει αρκετά στην ομάδα της Θράκης που ειδικά στο δεύτερο μέρος δημιούργησε σωρεία ευκαιριών.

Η Ξάνθη μπήκε πιο… κεφάτη στον αγωνιστικό χώρο και ως το 20’ είχε μίνι κυριαρχία έχοντας και καλή στιγμή στο 8′ με τον Καμαρά, , να δοκιμάζει δις τα πόδια του, αλλά τη μία δεν βρήκε στόχο, ενώ την άλλη ο Κουέστα φάνηκε σε ετοιμότητα και απομάκρυνε. Σιγά-σιγά, οι παίκτες του Άρη άρχισαν να ανεβάζουν στροφές και να ψάχνουν τον Γιουνές στην κορυφή της επίθεσης. Τελικώς το γκολ ήρθε στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, καθώς μετά από φάση διαρκείας στα καρέ της Ξάνθης, η μπάλα έφτασε στον Τυνήσιο επιθετικό, ο οποίος με ωραίο πλασέ βρήκε δίχτυα κι έγραψε το 1-0 σκοράροντας στην πρώτη του εμφάνιση ως αντίπαλος της πρώην ομάδα του.

Στο δεύτερο μέρος η Ξάνθη ήταν η απόλυτη κυρίαρχος δημιουργώντας αρκετές στιγμές, αρχικά στο 55′ με κεφαλιά του Κάστρα, αλλά και σε προσπάθειες του Γέντρισεκ(2)   ενώ και ο Άρης είχε καλή στιγμή με τον Ναζλίδη.

Ο Μίλαν Ράσταβατς έχοντας προγραμματίσει δύο φιλικά το Σαββατοκύριακο με την επιδίωξη να δώσει περισσότερο χρόνο συμμετοχής στους ποδοσφαιριστές του δεν έκανε πολλές αλλαγές, ώστε οι υπόλοιποι να αγωνιστούν στο όλους τους παίκτες που είχε στην διάθεση του.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κώστας Κοτσάνης με α’ βοηθό τον Χατζηνάκο της ΕΠΣ Δράμας, β’ βοηθό τον  Τζιώτζιο της ΕΠΣ Θράκης ενώ 4ος διαιτητής ήταν ο Παναγιώτης Τσοπουλίδης της ΕΠΣ Ξάνθης.

ΑΟ Ξάνθη (Μίλαν Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Λισγάρας (40’ λ.τρ. Μελιόπουλος), Κασάδο, Σιλά, Καμαρά (69’ Ορφανίδης), Ντε Λούκας, Ντουρίτσκοβιτς (69’ Σοφιάν), Γέντρισεκ, Κάστρο, Μπουλά (80’ Φασίδης).

Άρης (Πάκο Ερέρα): Κουέστα (46’ Ανανγνωστόπουλος), Τζανακάκης (75’ Κωνσταντινίδης), Βελέθ, Σόουζα, Μενέντεθ (75’ Δεληζήσης), Μπάσα (75’ Βαλεριάνος), Ιντζόγλου (68’ Ματίγια), Κολάσο, Παυλίδης (81’ Μιλούνοβιτς), Γκαρσία (88΄Διαμαντόπουλος), Γιουνές (46’ Ναζλίδης).

Σε επόμενη ανάρτηση θα υπάρχει πλούσιο φωτορεπορτάζ αλλά και μικρά,μικρά απο τα Πηγάδια.

Share it