Search

Στο πλευρό του Νέστου και φέτος αλλά απο νέο πόστο ο Παυλακάκης! Ντεμπούτο με νίκη για “Μέλι”, Μκρτσιάν

Τι και αν αποχώρησε απο τον σύλλογο μετά απο έξι χρόνια αυτό δεν εμποδίζει τον πρώην αρχηγό του Νέστου, Άγγελο Παυλακάκη να συνεχίσει να προσφέρει στον σύλλογο της Χρυσούπολης απο νέο πόστο.

Μάλιστα ο ξανθιώτης πρώην αρχηγός του Νέστου αναμένεται να παίξει καταλυτικό ρόλο με τον σύλλογο να του προτείνει την θέση του Τεχνικού Διευθυντή – Γενικού Αρχηγού με τον ίδιο να αποδέχεται την πρόσκληση του συλλόγου, θέλοντας και ο ίδιος να συνεχίσει να προσφέρει στον σύλλογο, άλλωστε αυτά τα έξι χρόνια στην Χρυσούπολη δεν είναι αμελητέα με τον Παυλακάκη να έχει δημιουργήσει ισχυρούς δεσμούς με την ομάδα. Όσον αφορά το αγωνιστικό ο ξανθιώτης αμυντικός έχει ήδη βρει τον επόμενο του προορισμό που δεν θα είναι και πολύ μακριά απο την Χρυσούπολη.

Απο εκεί και πέρα ο Νέστος έδωσε ακόμη ένα φιλικό τεστ, με την ομάδα του Κυριάκου Κετσιεμενίδη να κερδίζει με 2-0 την ΑΕΚ Καλαμπακιού με τέρματα των Χούσινετς αλλά και του Κομοτηναίου Γιώργου Γκουτσίδη που για ακόμη ένα φιλικό ήταν εξαιρετικός. Ενώ ντεμπούτο  έκαναν ο ξανθιώτης επιθετικός Αλέξης Μελισσόπουλος και ο Εβρίτης αμυντικός Ανδρέας Μκρτσιάν. Επόμενο τεστ για το Νέστο την Κυριακή στο γήπεδο της Θαλασσιάς κόντρα στην Κ20 της Ξάνθης

Share it