Search

Νέο διπλό χτύπημα απο τον Ορφέα Ξάνθης με Τσιτάκ και Βουλγαρίδη!

Στην ολοκλήρωση ακόμη δύο μεταγραφών προχώρησε ο Ορφέας Ξάνθης που όσο περνά ο καιρός ανεβάζει συνεχώς ρυθμούς για την έναρξη  της σαιζόν  με τα παιχνίδια του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ξάνθης μια και το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής αργεί ακόμα(23/9).

Έτσι η ομάδα του Μπάμπη Χατζημεστή μετά την απόκτηση των Φεϊζή Χασάνογλου και του Διαμαντή Αδαμαντίου(θυμηθείτε ΕΔΩ), έκανε δικούς της και επίσημα τους Ερδέμ Τσιτάκ και Παναγιώτη Βουλγαρίδη.

Ο Τσιτάκ προέρχεται απο την ομάδα του Αστέρα Μαγικού οπού αγωνίστηκε για αρκετά χρόνια με ενδιάμεση στάση στην Θεσσαλονίκη οπού ήταν φοιτητής, έχοντας υψηλές παραστάσεις και εμπειρία για να δώσει λύσεις στους “κιτρινόμαυρους”, ενώ παράλληλα θα έχει την ευκαιρία μετά τον Αστέρα να γίνει ξανά συμπαίκτης με τον κολλητό του Χακή Τζαμπάζ.

Η έτερη μεταγραφή του Ορφέα αφορά τον πιτσιρικά Παναγιώτη Βουλγαρίδη, που προέρχεται απο τα τμήματα Υποδομής του συλλόγου με τους “κιτρινόμαυρους” να τον αποκτούν απο την ομάδα του Ορφέα 2005, μετά τις πολύ θετικές εντυπώσεις που έτσι και αλλιώς υπήρχαν και όσα έδειξε σε όλη την διάρκεια της προετοιμασίας.

Share it