Search

Αγγλική δυάδα για ταμείο

Η αυλαία της Πρέμιερ Λιγκ άνοιξε χτες με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να κερδίζει 2-1 τη Λέστερ. Το κυρίως μενού διεξάγεται απόψε με άλλες 5 αναμετρήσεις. Γενικά από το Νησί προέρχονται οι προτάσεις μας.

Μπόρνμουθ – Κάρντιφ
Η γηπεδούχος μπορεί να μην… γεμίζει το μάτι βάσει ονόματος και φανέλας, όμως τα τελευταία χρόνια έχει αξιόλογη παρουσία στην Πρέμιερ Λιγκ. Πέρσι τερμάτισε στη 12η θέση εξασφαλίζοντας με σχετική ευκολία την παραμονή (στο +11 από την επικίνδυνη ζώνη) και συνήθιζε να κερδίζει μπροστά στο κοινό της τα παιχνίδια με ισάξιες αντιπάλους. Από την Τσάμπιονσιπ προέρχεται η Κάρντιφ, λογικά θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής στην μεγάλη κατηγορία. Διατηρεί κακή παράδοση απέναντι στα «κεράσια» με μόνο 2 νίκες στις 15 πιο πρόσφατες συναντήσεις τους. Θα ποντάρουμε στον άσο για στοίχημα προγνωστικά.

Ντέρμπι – Λιντς
Δεύτερη αγωνιστική στην Τσάμπιονσιπ, έχουμε ένα δείγμα, έστω και μικρό από τις ομάδες. Η Ντέρμπι κέρδισε με την ψυχή στο στόμα τη Ρέντινγκ (με ανατροπή και γκολ στο 94′) στο ντεμπούτο του Φρανκ Λάμπαρντ στην τεχνική της ηγεσία. Πιο άνετη ήταν η Λιντς με τον Μαρσέλο Μπιέλσα στον πάγκο, επιβλήθηκε 3-1 της Στοουκ, η οποία πέρσι αγωνιζόταν στην Πρέμιερ Λιγκ. «Δυνατό» ματς, ανάμεσα σε ομάδες που πρόκειται να παλέψουν για την άνοδο, στην παρούσα φάση πιστεύουμε πως ένα κλικ καλύτερη είναι η φιλοξενούμενη. Επιλέγουμε το διπλό με DNB (επιστροφή του πονταρίσματος στην ισοπαλία).

Share it