Search

Video: Έφτασε Ελλάδα και ανακοινώθηκε ο Κοβάσεβιτς! Χωρίς νέα προβλήματα κόντρα στον Άρη η Ξάνθη

Στην Ελλάδα έφτασε και το τρίτο απόκτημα της ξανθιώτικης ομάδας, Αλεξάντερ Κοβάσεβιτς για να ολοκληρωθεί και το τυπικό μέρος της συμφωνίας και εν συνεχεία να ανακοινωθεί. 

Κάτι που συνέβη το βράδυ απο την Θρακιώτικη ομάδα, με την ανακοίνωση να αναφέρει: “Η Xanthi FC ανακοινώνει την απόκτηση του επαγγελματία ποδοσφαιριστή Aleksandar Kovačević”

Πρόκειται για 26χρονο (9 Ιανουαρίου 1992) Σέρβο μέσο, που πέρσι έπαιζε στη νορβηγική Χάουγκεσουντ. Στην πατρίδα του αγωνίστηκε σε Σπαρτάκ Σουμπότικα και  Ερυθρό Αστέρα, ενώ πέρασε και από το πρωτάθλημα της Πολωνίας, αγωνιζόμενος στη Λέγκια Γκντανσκ.

Ο Κοβάτσεβιτς επί της ουσίας αποτελεί τον αντί – Μεχία. Έτσι, η Ξάνθη κάλυψε το κενό του χαφ από την Ονδούρα, αλλά και εκείνο του Λουσέρο, καθώς αντί του Αργεντινού αποκτήθηκε προ ημερών ο Καντά. Ενώ ο απο την αρχή της προετοιμασίας στον σύλλογο ανήκει και ο Σαρπόνγκ.

Μία μέρα πριν το πέμπτο παιχνίδι προετοιμασίας της, η ομάδα της Ξάνθης γυμνάστηκε το απόγευμα στα γήπεδα προπονητηρίου της.

Ασκήσεις προθέρμανσης και νευρομυικής συναρμογής περιλάμβανε το πρώτο κομμάτι της προπόνησης, ενώ στη συνέχεια το βάρος έπεσε στην τακτική. Η τεχνική ηγεσία εστίασε την προσοχή της στην ανάπτυξη της ομάδας σύμφωνα με το πλάνο του Μίλαν Ράσταβατς, ενώ υπήρξαν ξεχωριστές οδηγίες σε αμυντική λειτουργία και επιθετική ανάπτυξη. Στο τελευταίο κομμάτι της προπόνησης οι ποδοσφαιριστές δούλεψαν στα επιθετικά τελειώματα και στις στατικές φάσεις.

Share it