Search

Φιλική νίκη της Θαλασσιάς επί των Εφήβων του ΑΟΞ!

Ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον φιλικό παιχνίδι διεξήχθη στο προπονητικό κέντρο της Ξάνθης στα Πηγάδια, με την Αναγέννηση Θαλασσιάς να κερδίζει με 2-1 την Κ17 του ΑΟΞ σε ένα ματς με καλό ρυθμό.

Για την ομάδα του Τάσου Κελλίδη που έβγαλε αρκετά θετικά στοιχεία στο γήπεδο  δείχνοντας πως φέτος θα είναι πρωταγωνίστρια το σκορ άνοιξε ο Νίκος Κελλίδης με κεφαλιά μετά απο κόρνερ του Τουργαίδη. Με τους Έφηβους του ΑΟΞ να ισοφαρίζουν με υπέροχο τέρμα του Νεκτάριου Κοτόπουλου για να έρθει ο Γιάννης Καζάκης στο 70′ με απευθείας εκτέλεση φάουλ να δώσει τη νίκη στην Αναγέννηση.

Επόμενο τεστ για την ομάδα του Κώστα Προδρομίτη αυτό κόντρα στον Απόλλων Ξάνθης στις 17 Αυγούστου, ενώ η Θαλασσιά έχει μπροστά της δύο σπουδαία φιλικά με Άρη Αβάτου το Σάββατο και Ορφέα Ξάνθης την Τρίτη.

Για τους Έφηβους του ΑΟΞ ο Κώστας Προδρομίτης ξεκίνηε με τους: Καρά Ισμαήλ Τσατάι, Τσιεγγελίδης, Μπερκάντ, Μολώνης, Καλαϊτζής, Μπαζοίδης, Ισαακίδης, Γκαρνέτας, Τσιπούρας, Ασήμογλου και υπό δοκιμή παίκτης. Ενώ στο δεύτερο πέρασαν στο ματς οι Χασάνογλου, Δήμος, Κωσταρέλλης, Κοτόπουλος, Δημητριάδης, Μπάτζιος, Ιγνατιάδης, Μανίσογλου, Τσιτσεκίδης, Κουράκ, Βαφειάδης, Ζυπίδης, Κοντογιαννίδης και Ευθυμιάδης

Για την Αναγέννησης Θαλασσιάς ο Τάσος Κελλίδης ξεκίνησε με τους: Μπαξεβανίδη Σαρηγιαννίδη, Κελλίδη Ν., Πεντεζίδη, Βασειλάδη, Κουτίνη, Τουργαίδη Κ., Κουτσομιχάλη, Τουργαίδη Στ., Ισμέτογλου Ονούρ, Δελητζόγλου. Ενώ στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν οι: Φεταχίδης, Καζάκης, Ισάογλου, Δάγκας και Καζάκος

Share it