Search

Υποψήφιος προπονητής της χρονιάς: Μαρίνος Ουζουνίδης

Το SportsAddict.gr πλησιάζοντας στα 2 χρόνια από την ίδρυση του και έχοντας γίνει η αγαπημένη σας συνήθεια για την αθλητική σας ενημέρωση, δίνει σε όλους εσάς τους αναγνώστες την ευκαιρία να αναδείξετε τους κορυφαίους στον αθλητισμό της Θράκης για τη σεζόν 2017-18 και χαρίζει πλούσια δώρα!

Στο εν λόγω άρθρο θα σας παρουσιάσουμε τον υποψήφιο προπονητή της χρονιάς, Μαρίνο Ουζουνίδη!

O Αλεξανδρουπολίτης τεχνικός την περσινή αγωνιστική περίοδο κατόρθωσε να κρατήσει όρθιο και ανταγωνιστικό τον Παναθηναϊκό, παρά τις τεράστιες δυσκολίες και αντιξοότητες. Με τη διοίκηση απούσα, δεν ήταν απλά ο προπονητής ενός μεγάλου συλλόγου, αλλά παράλληλα και η βασική αιτία που το “τριφύλλι” δεν κατέρρευσε.

Αν και η σεζόν 2017-2018 ήταν μία απ’ τις χειρότερες στην ιστορία του Παναθηναϊκού, ο 49χρονος προπονητής μπόρεσε να διαχειριστεί πρωτόγνωρες καταστάσεις που έζησε ο σύλλογος και να παρουσιάσει μια ανταγωνιστική -τηρουμένων των αναλογιών- ομάδα.

Η ικανότητά του στη διαχείριση κρίσεων, σε συνάρτηση και συνδυασμό με τα εξαιρετικά δείγματα γραφής που έδειξε πρόπερσι στον ΠΑΟ και παλαιότερα στον Πανιώνιο του έδωσαν το διαβατήριο για την μεγαλύτερη πρόκληση της καριέρας του, την Α.Ε.Κ., στην οποία είναι ο πρώτος Έλληνας προπονητής των “κιτρινόμαυρων” σε αγώνα στο Champions League!

Στην πρωταθλήτρια Ελλάδος ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα κληθεί να ανταποκριθεί σε υψηλότατους στόχους υπό καθεστώς μεγάλης πίεσης, με τον ίδιο να έχει αποδείξει πως διαθέτει τα προσόντα να ανταπεξέλθει….

ΨΗΦΙΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΩΝ ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΕΔΩ

 

Share it