Search

Την Δευτέρα η κλήρωση του Κυπέλλου ΕΠΣ Ξάνθης! Οι 26 συμμετέχοντες και τα γκρουπ δυναμικότητας!!!

Για την προσεχή Δευτέρα 13 Αυγούστου είναι προγραμματισμένη η κλήρωση του Κυπέλλου ΕΠΣ Ξάνθης, με την Α’ φάση να κληρώνει στις 19:00 για την Α’ φάση του θεσμού οπού θα δώσουν το παρών 26 ομάδες συνολικά με 3 ομάδες της Β’ να μην δηλώνουν συμμετοχή όπως και καμία απο την Γ’.

Αυτό ωστόσο δεν θα αλλάξει τον σχεδιασμό, άλλωστε έχει βγει και εγκριθεί ήδη η προκήρυξη, με την ΕΠΣ αν προσανατολίζεται  στην διεξαγωγή 6 ομίλων με 3 ομάδες και 2 με 4 ομάδες.  Στην Α’ φάση μετέχουν όλες οι ομάδες που δήλωσαν  συμμετοχή, με τις ομάδες Γ’ Εθνικής, Α’ και Β’ ΕΠΣ Ξάνθης  με τον συνολικό αριθμό να φτάνει της 25.  Αυτές οι ομάδες θα χωριστούν σε γκρουπ δυναμικότητας και μετά από κλήρωση θα χωριστούν σε 8 ομίλους όπως ορίζει η προκήρυξη.  Η έναρξη της 1ης φάσης του Κυπέλλου είναι για τις 25 και 26 Αυγούστου.

Στο Α’ γκρουπ δυναμικότητας θα μετέχουν οι 3 ομάδες της Γ’ Εθνικής συν της ομάδες που τερμάτισαν στο περσινό πρωτάθλημα της Α’ από την 2η έως και την 6η θέση(με την σειρά που θα τα δείτε και στην λίστα κάτω). Στο Β’ γκρουπ δυναμικότητας θα μπουν οι ομάδες απο την 7η θέση μέχρι και της δύο ομάδες που ανέβηκαν απευθείας στην Α’.

Στο Γ’ γκρουπ θα μπουν η Διομήδεια που ανέβηκε μέσω μπαράζ, οι ομάδες που υποβιβάστηκαν απο την Α’ συν τους έξι πρωτοπόρους με βάση την περσινή βαθμολογία των δύο ομίλων της Β’(μια και τόσο ο Κύρνος που υποβιβάστηκε όσο και η περσινή 5η Παλιά Χρύσα δεν κατεβαίνουν στην διοργάνωση). Τέλος στον Δ’ όμιλο θα μπουν οι δύο ομάδες που μένουν μετά την απόφαση και της Σμίνθης να μην δηλώσει συμμετοχή, ενώ να σημειώσουμε πως έστω και την τελευταία στιγμή δήλωση συμμετοχή το Κατράμιο ανεβάζοντας τον αριθμό στο 25.

Στην Β’ φάση την πρόκριση θα πάρουν οι δύο πρώτοι απο κάθε όμιλο, και μετά θα μπουν σε νέα κλήρωση για την δημιουργία 4 ομίλων, ανεξαρτήτως δυναμικότητας και την θέση  που κατέλαβαν στην Β’ φάση. Απο αυτούς τους 4 ομίλους οι δύο πρώτοι κάθε ομίλου θα πάρουν την πρόκριση για την προημιτελική φάση.

Εκεί οι 8 ομάδες που προκρίθηκαν θα μπουν εκ νέου στην κληρωτίδα και θα χωριστούν σε 4 ζευγάρια οπού σε διπλά ματς θα πάρουν την πρόκριση οι τέσσερις ομάδες που θα συνεχίσουν στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Στα ημιτελικά όπως και  στα προημιτελικά θα γίνουν διπλά ματς απ’ όπου θα βγει το ζευγάρι του μεγάλου τελικού

Ο χάρτης του Κυπέλλου ΕΠΣ Ξάνθης με βάση και την κλήρωση της Δευτέρας έχει ως εξής, σε παρένθεση τα γκρουπ δυναμικότητας για την Α’ φάση:

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ

Άρης Αβάτου (Α’ γκρουπ)

Ορφέας Ξάνθης (Α’ γκρουπ)

Ασπίδα Ξάνθης (Α’ γκρουπ)

Α’ ΕΠΣ ΞΑΝΘΗΣ

Άρης Πετεινού  (Α’ γκρουπ)

Ηρακλής Ζυγού   (Α’ γκρουπ)

Αναγέννηση Θαλασσιάς  (Α’ γκρουπ)

Απόλλων Ξάνθης (Α’ γκρουπ)

Αστέρας Μαγικού   (Α’ γκρουπ)

Εχίνος Σπορ   (Β’ γκρουπ)

Βιστωνίδα  (Β’ γκρουπ)

Ερμής Μάνδρας    (Β’ γκρουπ)

ΑΕ Ξάνθης(Β’ γκρουπ)

Άτλας Σελίνου   (Β’ γκρουπ)

Κεντητή (Β’ γκρουπ)

Κεσσάνη Ερασμίου (Β’ γκρουπ)

Φίλιππος Δροσερού(Β’ γκρουπ)

Απόλλων Διομηδείας (Γ’ γκρουπ)

Β’ ΕΠΣ ΞΑΝΘΗΣ 

Παύλος Μελάς Κουτσού (Γ’ γκρουπ)

Ελπίδα Γενησέας (Γ’ γκρουπ)

Δόξα Μυρωδάτου (Γ’ γκρουπ)

Ασπίς Πηγαδίων (Γ’ γκρουπ)

Κεραυνός Π. Κατραμίου(Γ’ γκρουπ)

Δόξα Σταυρούπολης  (Γ’ γκρουπ)

Ατρόμητος Χρύσας  (Γ γκρουπ)

Α.ΠΟ.Ξάνθης  (Δ’ γκρουπ)

Αετός Γοργόνας  (Δ’ γκρουπ)

Share it