Search

Πρώτη και καλύτερη στην Ευρώπη η Παπαχρήστου! Νέα πρωτιά για τον Ελληνικό στίβο με…Θρακιώτικο χρώμα!!!

Μία ακόμα σπουδαία επιτυχία για τη χώρα μας στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου, με την Βούλα Παπαχρήστου να κατακτά το χρυσό μετάλλιο στο τριπλούν!

Με ένα άλμα στα 14,60 η Βούλα Παπαχρήστου βρέθηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου, που διεξάγεται στο Βερολίνο. Η Ελληνίδα αθλήτρια, πέτυχε αυτή την επίδοση στη δεύτερη προσπάθειά της και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο τριπλούν!

Με το 14,60, η 29χρονη ισοφάρισε την καλύτερη φετινή της επίδοση, ενώ είχε 4 άκυρες προσπάθειες. Έτσι, χάρισε στη χώρα μας το 4ο μετάλλιο (3ο χρυσό) σε αυτή τη διοργάνωση! Την τριάδα συμπλήρωσαν η Γερμανίδα Γκέρις (14,45) και η Ισπανίδα Πελετέιρο (14,44).

Η κορυφαία άλτρια των τελευταίων ετών μετά το 14,60 μ. έκανε τρία άκυρα άλματα, ενώ στην έκτη της προσπάθεια και έχοντας σιγουρέψε τη νίκη προσγειώθηκε στα 14,32 μ. και στη συνέχεια έτρεξε να πανηγυρίσει με την ελληνική σημαία. Για μία ακόμη ημέρα το κλίμα στις εξέδρες ήταν φανταστικό, αφού τα μέλη της ομάδας ήταν εκεί για να στηρίξουν την Παπαχρήστου και να πανηγυρίσουν μία ακόμη επιτυχία

Η επιτυχία της φυσικά πανηγυρίστηκε και στην Ξάνθη, μια και η Βούλα είναι σύζυγος του ξανθιώτη ποδοσφαιριστή Λάζαρου Χαριτωνίδη

Share it