Search

Ντεμπούτο Γιουνές με Άρη πριν το φιλικό με Ξάνθη στα Πηγάδια!

Την πρώτη του εμφάνιση με την φανέλα του Άρη έκανε στο φιλικό κόντρα στην Λάρισα ο Χαμζά Γιουνές, ο οποίος μάλιστα αγωνίστηκε ως πλάγιος χαφ, και αναμένεται να δώσει το παρών και στο φιλικό του Σαββάτου(19:00) με την Ξάνθη στα Πηγάδια.

Στα του αγώνα οι δύο ομάδες αναδείχτηκαν ισόπαλες με 1-1, με τους “κιτρινόμαυρους” να ανοίγουν το σκορ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ναζλίδη στο 43′, με την ΑΕΛ να ισοφαρίζει στο 58′ με τέρμα του Σαχίτι.

Το Σάββατο ο Άρης θα βρεθεί στην Ξάνθη για να αντιμετωπίσει την Ξάνθη, ενώ και η ΑΕΛ θα ταξιδέψει στα Πηγάδια μια εβδομάδα αργότερα(17) για να αντιμετωπίσει την Ξάνθη στα Πηγάδια στην πρόβα τζενεράλε των δύο ομάδων

ΑΡΗΣ: Κουέστα(46’ Καντιμοίρης), Τζανακάκης(66’ Κωνσταντινίδης), Βαλεριάνος(66’ Μενέντεζ), Βέλεθ(66’ Σόουζα), Δεληζήσης, Μπάσα, Ματίγια(78’ Μπακούτσης), Κολάσο(66’ Ιντζόγλου), Ναζλίδης(66’ Διαμαντόπουλος), Ματέο Γκαρσία(66’ Μιλούνοβιτς), Γιουνές(46’ Παυλίδης).

ΛΑΡΙΣΑ: Κρίστιανσον(58’ Σουλούκος), Σαχίτι(66’ Φρίουι), Γκόλιας(46’ Καρανίκας), Μόρας, Χούμπτσεβ(72’ Μάρκος Ρόνι), Φατόν, Μιλοσάβλιεβιτς(90’ Πινάκας), Ντέλετιτς(75’ Μπάλας), Κούνιτς, Μεντίνα Πίτι (66’Μπασέμ), Νούνιτς(46’ Γρομιτσάρης).

Share it