Search

Με αλλαγές και χρήσιμα συμπεράσματα η φιλική νίκη του Ορφέα Ξάνθης επί του Ηρακλή Ζυγού!(+pics)

Την ευκαιρία να δοκιμάσει και τους νεαρούς παίκτες της ομάδας είχε ο Μπάμπης Χατζημεστής στο φιλικό του Ορφέα Ξάνθης κόντρα στον Ηρακλή στο γήπεδο του Ζυγού, με τους “κιτρινόμαυρους” να κερδίζουν με 1-0.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε στο πρώτο μέρος ο Ηλίας Μακράκης μετά απο πάσα του Χίντ Ιμέρ, με την ομάδα του Ζυγού να στέκεται εξαιρετικά απέναντι στον Ορφέα ειδικά στο πρώτο μέρος ενώ είχε και 2-3 καλές στιγμές στο δεύτερο μέρος για να ισοφαρίσει. Για τους “κιτρινόμαυρους” ήταν μια καλή ευκαιρία να δοκιμαστούν και κάποια παιδιά απο την Ακαδημία με τον τεχνικό του Ορφέα να τους ρίχνει στα βαθιά, ξεκουράζοντας παράλληλα και αρκετούς βασικούς ενόψει της σπουδαίας Κυριακάτικης φιλικής αναμέτρησης με τον ΑΟΞ στα Πηγάδια.

Απο την άλλη επόμενο τεστ για τον Ζυγό την Δευτέρα κόντρα στον Απόλλων Ξάνθης. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Παναγιώτης Κτίστης με βοηθούς του Οτουζμπίρ και Παπαδόπουλο.

Για την ομάδα του Ηρακλή Ζυγού ο Γιάννης Δημητριάδης ξεκίνησε με τους: Ευκαρπίδη, Τηλεβερίδη,Τιφτίκη, Κεχαγιά, Παπαδόπουλο, Αρκούδα, Χασιώτη, Πανταζίδη, Τενεκέ, Μυλωθρό. Ενώ στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν και οι: Διαμαντίδης, Καραμάνης, Τσούλφας, Σαντζαρίδης, Πανέρης, Καράμπελας, Ξουπλίδης, Αρσενίου

Για την ομάδα του Ορφέα Ξάνθης ο Μπάμπης Χατζημεστής ξεκίνησε με τους: Αθανασίου, Χακή Τζαμπάζ, Ζυγκολάρι, Χασανκήλ, Μακράκη, Αραμπατζή, Μαυρόπουλο, Καραγκιόζη Β., Κατρανίτσα, Μπαϊρακτάρ, Χίντ Ιμέρ. Στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν οι: Ναθαναηλίδης, Χασάνογλου, Χατζήπαπας, Χαλίλ Ιμπράμ, Βουλγαρίδης, Ντιράτ, Αμανατίδης, Μολλά, Φατίχ, Αδαμαντίου και Μεκερά.

 

Share it