Search

Όρθια στο Celtic Park η ΑΕΚ με εξαιρετικό κοουτσάρισμα Ουζουνίδη κρατά την τύχη στα χέρια της!

Ούτε ο τραυματισμός του Μπογέ στην προθέρμανση, ούτε το γρήγορο γκολ της Σέλτικ, ούτε η άδικη αποβολή του Γαλανόπουλου, τίποτα δεν ήταν δυνατό να πτοήσει την ψυχωμένη ΑΕΚ, που στάθηκε όρθια στη Γλασκώβη και με το 1-1 στο Celtic Park έκανε το πρώτο βήμα για να βρεθεί πιο κοντά στους ομίλους του Champions League.

Παρά την αρχική ψυχρολουσία με το γκολ του ΜακΓκρέγκορ στο 17’, η άψογα στημένη από τον Μαρίνο Ουζουνίδη «Ένωση» δεν έχασε την αυτοκυριαρχία της, ισοφάρισε με υπέροχο τέρμα του  Κλωναρίδη στο 44’ και παρά την άδικη κόκκινη του Γαλανόπουλου,που την άφησε με δέκα στο 57’ διατήρησε την πολύτιμη ισοπαλία με γκολ μέχρι το τέλος.

Την ερχόμενη Τρίτη η ρεβάνς στο ΟΑΚΑ, για να «σφραγιστεί» η πρόκριση, να διασφαλιστεί η ευρωπαϊκή συνέχεια ως το Δεκέμβριο και να ανοίξει ο δρόμος για τα… αστέρια.

Σέλτικ (Ρότζερς): Γκόρντον, Χέντρι, Μπράουν, Ρόγκιτς (64’ Γκρίφιθς), Εντσάμ, Εντουάρ, Λούστιγκ (77’ Σινκλέρ), Άγερ, ΜακΓκρέγκορ, Φόρεστ, Τίρνι.

ΑΕΚ (Ουζουνίδης): Μπάρκας, Μπακάκης, Οικονόμου, Λαμπρόπουλος, Χουλτ, Λόπες, Σιμόες, Γαλανόπουλος, Μπακασέτας (66’ Άλεφ), Κλωναρίδης (80’ Γκάλο), Λιβάγια (77’ Πόνσε).

Share it