Search

Υποψήφιος Αθλητής της χρονιάς: Ιάσονας Θανόπουλος

Το SportsAddict.gr πλησιάζοντας στα 2 χρόνια από την ίδρυση του και έχοντας γίνει η αγαπημένη σας συνήθεια για την αθλητική σας ενημέρωση, δίνει σε όλους εσάς τους αναγνώστες την ευκαιρία να αναδείξετε τους κορυφαίους στον αθλητισμό της Θράκης για τη σεζόν 2017-18 και χαρίζει πλούσια δώρα!

Ανάμεσα στους 12 υποψήφιους για Αθλητές της χρονιάς βρίσκεται και ο Ιάσονας Θανόπουλος! Ο αθλητής  του ΠΑΣ Πρωταθλητών Κομοτηνής, που διακρίνεται στον στίβο και συγκεκριμένα στο αγώνισμα της δισκοβολίας, κατάγεται από την Αρκαδία και έχει να επιδείξει πολλές διακρίσεις μέχρι στιγμής στην καριέρα του, τόσο σε εγχώριο όσο και σε διεθνές επίπεδο.

Ο Θανόπουλος μετά το πρώτο χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε σε Πανελλήνιο επίπεδο το καλοκαίρι του 2017, και τις πρώτες του συμμετοχές με τα χρώματα της Εθνικής ομάδας, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα συλλόγων και στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα, κατά τη διάρκεια της σεζόν 2017-2018 σημείωσε ακόμα περισσότερες επιτυχίες.

Πέραν των συμμετοχών του στο Παγκύπριο Πρωτάθλημα, αλλά και την παρουσία του σε Μεσογειακούς αγώνες, όπου πραγματοποίησε πολύ καλές παρουσίες, αρχικά τον περασμένο Μάρτιο κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Χειμερινό Κύπελλο ρίψεων που πραγματοποιήθηκε στην Θεσσαλονίκη.

Ακολούθησαν οι πρωτιές στο Διασυλλογικό της Δράμας τον Απρίλιο και στο φεστιβάλ ρίψεων “Μανώλης Μανολόπουλος”, ενώ στην συνέχεια ο πρωταθλητής του ΠΑΣ Πρωταθλητών Κομοτηνής αναδείχθηκε τρίτος στα Σπανίδεια. Τέλος τον περασμένο μήνα, στην μεγαλύτερή του φετινή επιτυχία, όντας ο μόνος αθλητής που έσπασε το φράγμα των 55 μέτρων με την ρίψη του στα 55,10 μ., διατήρησε τα σκήπτρα του σε Πανελλήνιο επίπεδο με το δεύτερο συνεχόμενο χρυσό μετάλλιο!

Τέλος να σημειωθεί πως και ο Ιάσονας Θανόπουλος ήταν ανάμεσα στους τρεις αθλητές του ΠΑΣ Πρωταθλητών Κομοτηνής, που βραβεύτηκαν τον περασμένο Ιανουάριο από την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ανατ. Μακεδονίας & Θράκης, για τις επιτυχίες τους σε Πανελλήνιο επίπεδο το 2017!

Μπορείτε να ψηφίσετε τον Ιάσονα Θανόπουλο και όλους τους κορυφαίους της χρονιάς ΕΔΩ!

Share it