Search

Υποψήφια ομάδα της χρονιάς: Εθνικός Αλεξανδρούπολης

Το SportsAddict.gr πλησιάζοντας στα 2 χρόνια από την ίδρυση του και έχοντας γίνει η αγαπημένη σας συνήθεια για την αθλητική σας ενημέρωση, δίνει σε όλους εσάς τους αναγνώστες την ευκαιρία να αναδείξετε τους κορυφαίους στον αθλητισμό της Θράκης για τη σεζόν 2017-18 και χαρίζει πλούσια δώρα!

Ανάμεσα στις 12 υποψήφιες για “Κορυφαία Ομάδα” της χρονιάς βρίσκεται και ο ποδοσφαιρικός Εθνικός Αλεξανδρούπολης!

Ο Εθνικός αναδείχθηκε μετά από 4 χρόνια πρωταθλητής Έβρου και μετά το 2016 επιστρέφει και πάλι στη Γ’ Εθνική. Η ομάδα των Παπαράδη & Φλώρου ξεχώρισε στην περσινή σεζόν για την ομαδικότητα της και τον χαρακτήρα που έβγαλε μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Ήταν μία νέα ομάδα που χτίστηκε από το μηδέν το καλοκαίρι το 2017 και χρειαζόταν χρόνο. Αυτός ο χρόνος υπήρχε από πλευράς διοίκησης και από τον Ιανουάριο και μετά ο Εθνικός παρουσίασε ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο, από αυτό του πρώτου μισού της σεζόν. Πήρε τα ντέρμπι και τα κρίσιμα παιχνίδια, με την εντός έδρας νίκη απέναντι στον Ορέστη να παίζει καταλυτικό ρόλο στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Πλέον οι Εβρίτες ετοιμάζονται για τη Γ’ Εθνική, με όνειρα και φιλοδοξίες. Αρχικός στόχος η παραμονή στην κατηγορία και από κει και πέρα ότι καλύτερο προκύψει καλοδεχούμενο.

Ψηφίστε και εσείς τους κορυφαίους της σεζόν με ένα κλικ εδώ!

Share it