Search

Το συγκινητικό αποχαιρετιστήριο μήνυμα της Στέφανη Σωκράτους στην πόλη της Κομοτηνής και την Ροδόπη 87!

Την αγαπημένη της πόλη και την οικογένεια της Ροδόπης 87, όπως την χαρακτηρίζει, αποχαιρέτισε η Στέφανη Σωκράτους! Η μέχρι πρότινος Κύπρια παίκτρια της Ροδόπης 87, περάτωσε τις σπουδές της στην Κομοτηνή και με ένα μήνυμα που αναρτήθηκε στον λογαριασμό της Ροδόπης 87 σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, τονίζει πως δεν πρόκειται να ξεχάσει τα όσα έζησε εκεί!

Αναλυτικά το μήνυμα της Στέφανη Σωκράτους:

“Μια πόλη ιδιαίτερη,ένας παράδεισος για κάθε φοιτητή. Αυτό είναι η Κομοτηνή.

Ξανά η ίδια ιστορία… Μπορεί πριν ένα χρόνο να την αποχαιρέτησα αλλά δεν ήξερα τη συνέχεια. Μέσα μου όμως ηξερα, δεν ήθελα να την αφήσω. Αυτη η πόλη με άλλαξε, με μεγάλωσε και μου έμαθε πολλά. Η πόλη που με έκανε να νιώσω τόσα πολλά, να γνωρίσω ανθρώπους που με το καιρό έγιναν οικογένειά μου. Συναισθήματα που δεν πρόκειται να νιώσω ξανά.
Και φτάνω λοιπόν πάλι μετά από 5 χρόνια , 5 υπέροχα χρόνια να σκέφτομαι πάλι πως θα φύγω από δω ?!!!!! Ίσως οι περισσότεροι να λένε δεν θα φύγεις θα ξαναγυρίσεις έτσι έγινε και πέρσυ…. Δυστυχώς ευτυχώς όμως πρέπει να προχωράμε στη ζωή και να αφήνουμε πίσω πράγματα ,στιγμές και ανθρώπους που αγαπήσαμε όσο κι αν πονάει αυτό. Φεύγω “ΓΕΜΑΤΗ”. Πιο γεμάτη από ποτέ .. κι αν με ρωτάτε… Θέλω κι άλλο , κι άλλο , κι άλλο.
Για τους ανθρώπους που πλέον ονομαζω οικογένεια αν και είναι πάρα πολλοί ( εννοώ φυσικά όλους όσους δουλέψαμε μαζί στη πιο όμορφη γωνιά της πόλης, όλο το team Rodopi ’87 και όλους όσους γνώρισα και ζήσαμε τόσα πολλά) έχω μια υπόσχεση. Δε θα χαθούμε ποτε. Αυτή η πόλη θα μας ενώνει , για πάντα.
Κι όπως είπα και παλιά….
Εις το επανιδείν μοναδική μου
Στέφανη Σωκράτους

Share it